Realme Buds Air 3 Türkiye’de satışa sunuldu

0
293 Okunma

Dünyanın en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinden Realme, ülkemizde aktif olarak üretim yapan teknoloji şirketlerinden biri. Uygun fiyatlı ve özellikleriyle dikkat çeken ürünleri kullanıcılarla buluşturan şirket bugün kablosuz kulaklık modeli Realme Buds Air 3’ü Türkiye’de satışa sundu.

Realme Buds Air 3 özellikleri

Buds Air 3 10mm dinamik Bass Boost LCP sürücüye sahip. 88ms gibi çok düşük gecikmelerde ses üretebilen cihaz 42dB Gürültü Önleme özelliği ile dikkat çekiyor. Ayrıca kulaklık dünyanın ilk Rheinland yüksek performanslı gürültü azaltma sertifikasını alan bir “derin deniz” gürültü azaltma sistemine sahiptir. Sistem, 1 ileri besleme ve 1 geri besleme olmak üzere çift mikrofon kullanarak çalışır.

realme-buds-air-3-turkiye-de-satisa-sunuldu-1

 

30 saate varan oynatma süresi ile her ortamda kesintisiz bir müzik deneyimi sunan Realme Buds Air 3 tek şarj ile 5 saate kadar dayanabilmekte. Ayrıca 10 dakikalık şarj ile 100 dakikalık süre elde edebilmekte. Bluetooth 5.2 desteği sayesinde hızlı ve güçlü bir bağlantı sağlayan tam kablosuz kulaklık modeli Buds Air 3, Le Mans tasarımından ilham almış.

realme-buds-air-3-turkiye-de-satisa-sunuldu-2

Özel bir kaplama ve +UV spreyleme sürecinden geçen kablosuz kulaklık modeli ülkemizde bugünden itibaren 1.299 TL’ye satın alınabilecek. Şirket Realme Buds Air 3’ün yanı sıra akıllı telefon modeli Realme GT NEO 2’yi de ülkemizde satışa sundu. Teknik özellikler açısından Realme GT Neo 2, 600Hz dokunmatik örnekleme hızını destekleyen 6.62 inç E4 AMOLED ekrana sahip. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 870 yonga setinden alan model 8/12 GB RAM ve 256 GB’a kadar da dahili hafıza seçeneklerine sahip. Son olarak bugün itibariyle Türkiye pazarında kullanıcıların beğenisine sunulan bu modelin fiyatı ise 15.499 TL olarak belirlendi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz