Doctor Who ilk siyahi kadın doktoru göründü!

0
848 Okunma
doctor who

Dizi tarihinin en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Doctor Who ilk kadın doktorunu 11. sezonda izlemiştik ve çok da beğenmiştik. 12. sezonun başlamasıyla ise yeni bir kadın doktor gözüktü. İlk siyahi kadın doktor olan bu karakter ise dizinin yeni sezonunu da farklı bir noktaya taşıyor.

Rise of Empires: Ottoman beğenildi mi? İşte gelen tepkiler

Dizinin 12. sezonunda kadroya Gosford Park, V for Vendetta, Wilde filmleriyle tanınan Stephen Fry, Jodie Whittaker’la Broadchurch dizisinde karşımıza çıkan Sir Lenny Henry ve The Girl with the Dragon Tattoo, Beginners filmlerinde karşımıza çıkan Goran Višnjić gibi önemli isimler katılıyor.

Doctor Who yeni sezonda oldukça heyecanlı

Broadchurch dizisiyle tanınan, diziyi Steve Moffat’tan devralan senarist Chris Chibnall, yaptığı bir açıklamada yeni sezonun ilk bölümünün mükemmel olduğunu belirtirken; bu bölümde izleyicinin aksiyonu bol sahnelerle karşılaşacağını sözlerine ekledi. “Aksiyon dolu, duygusal, korkutucu, eğlenceli bir şey yapmak istiyoruz ve geçen sene yaptığımız şeyin bir üst seviyesine çıkmak istiyorum.” dedi.

12.sezonun 1 Ocak tarihinden itibaren izlenmeye başlamasıyla birlikte konu hakkında birçok yorum yapıldı. Aksiyon dolu 12. sezon, Jodie Whittaker tarafından oynanan Doctor Who‘nun ilk kadın doktorunu içeriyor . Ancak yeni sezonun hayranlara sunduğu yeni bir sürpriz daha vardı. O da ilk siyahi kadın Doktor. Jo Martin tarafından oynanan bu kadın doktor, sosyal medyanın gündemine de girmiş bulunuyor. Henüz dizinin kurgusunun nasıl ilerleyeceği belli olmasa da ilk siyahi kadın doktor hakkında atılan tweetler aslında her şeyi özetliyor.

İşte atılan Tweetlerin bir kısmı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz