Google Twitter’da #AndroidHelp hashtag’ini başlattı

0
153 Okunma
google hashtag

Google, Android ile ilgili yaşanan problemleri cevaplamak ve çözüm bulmak adına yeni bir girişim başlattı. Bu girişim kapsamında Twitter’da oluşturduğu bir #AndroidHelp hashtag’i ile kullanıcılarının sorunlarını çözmeyi hedefleyen teknoloji devi, söz konusu hashtag’ı kullanarak tweet’leyen kullanıcılara yardımcı olduğunu açıkladı.

Google daha önce Reddit için de benzer bir çalışma yapmıştı, teknik destek ve sorulan sorular hakkında ek bilgiler sunan şirketin ikinci durağı ise Twitter oldu. Google söz konusu hashtag’ı, genel sorunları giderme, kimlik sorgulama ve kimlik doğrulama, erişilebilirlik ve güvenlik dahil olmak üzere Android ile ilgili soruların çoğuna yanıt vermek için hashtag’i kullanabileceğinizi söylüyor.

Şirketin neden Twitter üzerinden bu tarz teknik bir yardım yaptığını bilinmiyor ancak tahminlere göre, tweet atıldığında herkes görüyor ve benzer soruna sahip diğer kullanıcıların da aslında soruları yanıtlanmış oluyor. Bu sayede herkes verilen cevaplardan nasiplenmiş oluyor. Bu sayede daha fazla Android kullanıcısının sorunlarını çözmeyi hedefleyen Google, bu hamlesiyle binlerce kişiyi bu tweet dizisinin altına çekmiş bulunuyor.

Tweet’in altında toplanan kullanıcı tweetlerine bakıldığında eski Android sürümlerini kullanan kullanıcıların bile sorularının yanıtlandığı görülüyor. Oldukça faydalı bir hale gelen bu uygulamayı diğer şirketlerin de uygulaması dileğiyle.

https://pembeteknoloji.com.tr/googledan-telefonunuz-icin-ilginc-zarf-sistemi-22899/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz