Don’t Look Up sevenlerin izleyebileceği filmler

0
179 Okunma

2021 yılını iddialı bir filmle kapatan Netflix, dünyaca ünlü yıldızları bir araya getirdiği Don’t Look Up filmini 24 Aralık tarihinde yayınladı. Büyük ilgi gören film büyük bir başarı elde etti. Bizlerde bu içeriğimizde Don’t Look Up sevenlerin izleyebileceği filmleri listeledik.

Greenland: Son Sığınak

don-t-look-up-sevenlerin-izleyebilecegi-filmler-1

Listemizde yer alan ilk film Greenland‘ın konusu şu şekilde: Dünyanın yok olmasına neden olabilecek bir gök cismi gittikçe dünyaya yaklaşmaktadır. İnsanların kaçabilmesi için önlerinde sadece 48 saat vardır. Hayatta kalmak için zamana karşı yarışan evli bir çift, oğulları ile birlikte felaketten kurtulabilmek için Grönland’daki bir yeraltı sığınağına ulaşmaya çalışır.

Uzaydan Gelen Fırtına

don-t-look-up-sevenlerin-izleyebilecegi-filmler-2

Başrollerinde Gerard Butler, Jim Sturgess ve Abbie Cornish’in olduğu film bilimkurgu aksiyon türündedir. Konusu ise şu şekildedir: Dünya’nın önde gelen liderleri, küresel iklimi kontrol etmek ve herkesi güvende tutmak için karmaşık bir uydu ağı oluşturmak üzere bir araya gelirler. Bir şeyler ters gider ve Dünya’yı korumak için yapılan sistem ona saldırmaya başlar. Dünya çapında bir jeostrome yaklaşmaktadır ve dünyadaki her şeyi silip süpürmeden önce bir çözüm yolu bulunmazsa her şey yok olacaktır.

The Interview

don-t-look-up-sevenlerin-izleyebilecegi-filmler-3

Don’t Look Up sevenlerin izleyebileceği filmler listemizde yer alan bir diğer yapım ise The Interview. The Interview bir talk show sunucusunun Kuzey Kore’nin diktatörüyle yapacağı röportajın, işin içine CIA’in girmesiyle bambaşka bir boyut kazanmasını konu ediyor.

Zombieland

don-t-look-up-sevenlerin-izleyebilecegi-filmler-4

Ruben Fleischer’in yönetmenliğini yaptığı Zombieland, kurgusal bir zombi kıyametinde yolları kesişen dört kişinin hayatta kalma mücadelesi anlatılmaktadır.

IO

don-t-look-up-

Listemizin son sırasında yer alan Don’t Look Up sevenlerin izleyebileceği film IO. Bu yapımda, hayata kalan son insanlardan olan genç bir kızın gezegeni kurtarmak için verdiği mücadele konu ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz