Dönünce dev bir telefon olan Samsung Sero akıllı TV

0
214 Okunma

Günümüzdeki 18-38 yaş aralığındaki bireyler Y Kuşağı olarak tanımlanıyor. Her kuşağın kendisinden önceki ve sonraki kuşaklarla arasında önemli farklılıklar var. Y Kuşağı da sosyal medyaya olan ilgileriyle ve dikey yaşamı benimsemeleriyle öne çıkıyor. Samsung da bundan ilham aldı ve dikey bir akıllı TV üretti. Samsung Sero akıllı TV dönünce dev bir akıllı telefon oluyor.

Samsung Sero akıllı TV mayısta satışa çıkıyor

43 inç büyüklüğündeki Samsung akıllı TV, akıllı telefon takıntılı nesle hitap ediyor. Dikey olarak kullanılan QLED televizyon üzerinden sosyal medya devasa bir ekran ile kontrol edilebiliyor.

Yatay modda bildiğimiz akıllı televizyonlar gibi çalışan Samsung Sero akıllı televizyon, dikey olarak kullanmaya başlayınca karşınıza Instagram hikayelerini ve TikTok videolarını çıkarabiliyor. Yeni nesil akıllı televizyon fikir olarak kaç kullanıcının ilgisini çeker bilinmiyor. Ancak, yenilikçi olduğunu itiraf etmeliyiz.

Samsung Sero akıllı televizyon, mayıs ayında Güney Kore’de satışa çıkacak. Televizyonun etiket fiyatı ise 1.600 dolar olacak. Televizyon ülke dışına çıkacak mı? Bu henüz bilinmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz