Sporcular için AirPods alternatifi PowerBeats Pro satışa çıkıyor!

0
378 Okunma

Apple’ın kanatları altındaki Beats, yeni sportif kulaklıklarını satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Yeni nesil AirPods’un ardından PowerBeats Pro kulaklıklar daha çok spor severlerin ilgi odağı olacakmış gibi görünüyor. Apple, yeni kulaklık için siparişleri almaya başladı. 10 Mayıs’ta PowerBeats Pro raflardaki yerini alacak.

PowerBeats Pro sporcuları hedef alıyor

Beats’in popüler kulaklık modeli PowerBeats 3’ün kablosuz versiyonu olan kulaklık, tıpkı AirPods modelleri gibi H1 çipiyle geliyor. Bu aslında teknik bir detay. Günlük kullanımda ne işe yarıyor derseniz, AirPods gibi bu kulaklıklar da Hey Siri komutunu algılayabiliyor. Tabi bunun içinde bir iPhone sahibi olmak gerekiyor.

Beats‘in kablosuz kulaklığı tıpkı AirPods’lar gibi Android işletim sistemli telefonlarla da çalışabiliyor. iPhone tarafında kurulum ve bağlantının çok daha kolay bir şekilde yapıldığını da unutmamak gerekiyor.

Tere ve suya dayanıklı olan kulaklıklar özellikle sporda kulakiçi kulaklık tercih eden kullanıcıların işini kolaylaştıracak.

PowerBeats Pro kulaklık da AirPods gibi kulaktan çıkarıldığı anda müziği durdurma özelliğine sahip. Uzun menzilli bluetooth bağlantısına sahip olan kulaklık, bu sayede telefonu belirli bir mesafeye kadar uzakta bırakma şansı tanıyor.

Yeni kablosuz kulaklık 9 saatlik pil ömrüyle geliyor. Beats Fast Fuel teknolojisine sahip kulaklık 5 dakikalık şarj sonucunda 1.5 saatlik çalma süresi ortaya çıkarıyor. Kulaklığı 15 dakikalık şarj sonrasında 4.5 saat kullanmak mümkün.

Siyah, orman yeşili, beyaz ve lacivert renklere sahip kulaklık yalnızca ABD ve İngiltere’de satışa sunulacak. Kulaklığın fiyatı ise yaklaşık 220 pound, yani 286 dolar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz