Dünya Günü’ne özel App Store önerileri kullanımda!

0
157 Okunma
Dünya Günü'ne özel App Store önerileri

Her yıl 22 Nisan gününde kutlanan ”Dünya Günü” yaşadığımız Dünya’ya karşı farkındalığımızın artması adına önemli etkinliklerin yapıldığı bir gün olarak biliniyor. Teknoloji devi Apple da söz konusu günü atlamıyor ve App Store için yeni öneriler ekliyor. Dünya Günü’ne özel girişimlere yer veriyor. Bunun yanında yeşil yapraklı logoya sahip tişört ve diğer endüstri ürünleri için ön plana çıkaran bir sistem benimsiyor. İşte Dünya Günü’ne özel App Store önerileri.

Dünya Günü'ne özel App Store önerileri

Dünya Günü’ne özel App Store önerileri

Örneğin bugün App Store’a girdiğinizde ana sayfanızın üst kısmında yeni bir bölüm açılmış durumda. Burada Dünya Gününe özel yeşilliği, doğayı korumayı teşvik eden ya da benzer amaçlara hizmet eden uygulamalar öneriliyor. Bunlardan birisi olan Ecosia adlı kuruluşun uygulaması, kar amacı gütmeyen ağaç dikme işlerine odaklanan bir kuruluş.

Ecoisa’nın arama moturu kullanıldığında, sorgulanan her şey için elde edilen reklamlar ve tıklanmaların geliri iyi bir amaç için harcanıyor. Her aramayla ormanları geri kazan şeklinde bir motto benimseyen kuruluş, oldukça iyi işler yapıyor.

Dünya Günü'ne özel App Store önerileri

Bunun dışında şirket yine Dünya Gününe için bir Apple Arcade oyunu olan Beyond Blue adlı oyunu öne çıkarıyor. Oyun adından da anlaşılacağı üzere derin maviliklere uzanmanızı sağlıyor. Oyunun BBC Blue Planet adlı yayınandan esinlenerek hazırlandığı aktarılıyor. Açık dünya macera oyunu olarak konumlandırlan oyun oldukça mavi ve doğanın güzelliklerini hatırlatan havasıyla Dünya Gününe özel olarak öne çıkarılmış.

Apple TV kullanıcıları için de konuya dair kısa bir film paylaşılmış durumda.

Eğer App Store’a ulaşabiliyorsanız bu güne özel önerilen uygulamaları değerlendirmenizi öneriyoruz.

Apple’dan öğrenci ve öğretmenlere özel eğitim kaynakları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz