Netflix karantina günlerinde milyonlarca abone kazandı

0
230 Okunma
Netflix 16 milyon yeni abone

Dünyanın en popüler içerek izleme platformları arasında yer alan Netflix, Türkiye’de de oldukça popüler. Milyonlarca abonesi olan platform yeni yayımladığı ilk çeyrek raporu ile karantina günlerindeki başarısını ortaya koyuyor. Beklenenin çok üstende yeni abone kazanan Netflix yayımlanan rakamlara göre yaklaşık 16 milyon yeni aboneyi bünyesine katmış durumda.

netflixte-en-cok-ne-izledik-1

Netflix 16 milyon yeni abone kazandı

Böylelikle popülerliğini gün geçtikçe artırmaya devam eden platform, yeni bir rekor da kırmış oluyor. İlk üç ayda yakaladığı başarı sayesinde abonesini katlayan şirket, normalde 7 milyon yeni abone beklentisini ikiye katlamış oluyor. Bunun yanında 5,77 milyar dolarlık gelir elde ettiğini açıklayan Netflix’in toplam abone sayısı da 182 milyona çıkmış oldu.

Özellikle Türkiye’de oldukça yüksek bir kullanıcıya seslenen platform her geçen gün yerli içeriklerini de geliştirerek abonelik sayısını artırmayı hedefliyor.

Gündemimize birçok şekilde giren popüler platform yakın zaman içinde Android cihaz kullanıcıları için ekran kilidi özelliğini sunmuştu. Bu özellik dokunmatik ekrandan içerik izleyen kişilerin ekrana yanlışlıkla dokunmasını engelleyen oldukça faydalı bir özellik olarak sunuluyor.

Netflix Android kullanıcıları için yeni özellik kazandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz