Dünyada bir ilk: NFT yüzüklerle evlendiler!

0
434 Okunma

Son dönemlerde özellikle sanat dünyasının blokchain teknolojisiyle buluşmasıyla oldukça popüler hale gelen NFT’ler, dijital dünyada hemen hemen tüm kesimlerin ilgisini üzerine çekmiş durumda. Artan NFT çılgınlığına bir yenisi daha eklendi. Coinbase isimli kripto para platformunun iki çalışanı NFT yüzüklerle evlendi.

Sanal yüzüklerle dünya evine girdiler

Rebecca Rose ve Peter Kacherginsky, geçtiğimiz günlerde dünya evine girdiler. Ancak bu evlilik sıradan bir evlilik olmadı. Kripto para exchange platformu Coinbase’te çalışan çift, hayatlarını NFT yüzüklere birleştirdi. Dünyada bir ilki gerçekleştiren çift, birbirlerine “sanal yüzükler” olarak dijital jetonlar da gönderdiklerini söylüyor.

Düğün ilgili Twitter’dan paylaşım yapan Rebecca Rose, sanal yüzüklerinin artık blok zincirinde “birbirimize olan bağlılığımızın kanıtı olarak herkesin görmesi için” var olduğunu söyledi. Çiftin bu NFT yüzüklerinin adı ise ‘Tabaat’. Tabaat İbranice yüzük anlamına geliyor. Ayrıca çift evlilikleri için akıllı bir sözleşme hazırladıklarını ve bu belgeyi kripto para cüzdanlarında sakladıklarını belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz