Dünyanın en çok konuşan kadınları Türk kadınları mı?

0
229 Okunma

Online tanışma uygulaması happn‘ın, geçtiğimiz günlerde Kadınlar Günü kapsamında yaptığı araştırmanın sonucuna göre dünyada en konuşkan kadınların Türk kadınları olduğu belirlendi.

İnsanların yollarının kesiştiği kişileri uygulama üzerinden bulmalarını sağlayan platformun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında yaptığı bir araştırma ile dünyanın farklı ülkelerindeki kadınların uygulama üzerinden gönderdikleri mesaj sayısı karşılaştırıldı.

En fazla mesaj gönderen kullanıcıların ilk sırayla Türkiye olduğu, Türk kadınlarını ise Hintli ve Arjantinli kadınların takip ettiği sonucuna ulaşıldı.İlk beşe girenler arasında İspanyol ve Brezilyalı kadınlar da bulunmakta. Bu sıralamayı sırasıyla İtalya, Fransa, Singapur, Kanada, İngiltere, Amerika, İsveç, Danimarka ve Norveç izliyor.

Türk kadınları en çok Birleşik Arap Emirlikleri’nden erkekleri çekici buluyor

Araştırma sonucunda bir başka dikkat çeken konu ise Türk kadınlarının, Türkler hariç tutulduğunda en fazla Birleşik Arap Emirlikleri‘nden olan erkekleri beğendiği ve bu sıralamayı sırasıyla Amerikan, Fransız ve İngiliz erkeklerinin takip ettiği görüldü. Türk kadınlarını en fazla beğenen erkeklerin ise ilk sırada İngilizler olduğu ve onları da Amerikalılar, Hollandalılar, Fransızların takip ettiği sonucuna varıldı.

İlk adımı atma konusunda dördüncü sırayı alan Türk kadınları, uygulama içerisinde bulunan ”Merhaba” butonuna tıklayarak karşısındaki kişiyle iletişime geçme konusunda dördüncü sıraya gerilemiş durumdalar.Listenin birincisi Hindistan olurken onu; Arjantin, Amerika ve dördüncü sırayla Türkiye izliyor. Bu alanda listenin son üç sırasını ise İsveç, Norveç ve Danimarka alıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz