Instagram’a portre modu mu geliyor?

0
293 Okunma

iPhone 7 Plus’dan itibaren kamera özelliklerinde dikkat çeken portre modu, birçok insanın gözdesi haline geldi. Kameranın kendi özellikleri ile sağlanan bu modu farklı mobil cihazlarda yazılım desteği ile vermeye başladı. Telefonunda bu mod bulunmayan kullanıcılar, Google Play ve App Store‘daki uygulamalar ile bu özelliğe sahip olmaya çalışıyor.

Instagram portre modu

Instagram portre modu

Fotoğraf paylaşımının en çok yapıldığı sosyal platform olan Instagram, geçtiğimiz günlerde arama özelliği ile gündeme gelmişti. Şimdi ise kullanıcılarını daha çok sevindirecek bir özellik ile gündemde. Sınırlı cihazda kullanılabilen ve büyük beğeni toplayan portre modu, Instagram fotoğraf filtrelerinden biri olacak. Ishan Agarwal isimli bir kullanıcı Android cihazındaki APK’yi İncelerken, Instagram’ın bu mod üzerinde çalıştığını kanıtlayacak bir görsel yakaladı. Instagram’ın henüz resmi bir açıklaması yok fakat GIF özelliği gelmeden önce de aynı sessizlik yaşanmıştı.

Instagram, fotoğraf filtrelerini geliştirerek rakiplerinden bir adım öne geçmeyi başarıyor. Boomerang ve Superzoom gibi özellikleri ile beğeni toplayan bu uygulama, gelmesi muhtemel özellik ile yine büyük beğeni toplayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz