Duruşunuzu değiştiren cihaz: Dik duruş antrenörü Straight

0
2.724 Okunma

Dik duruş antrenörü Straight inceleme videosu ile karşınızdayız. Bu videomuzda dik durmak için teknolojiden nasıl yardım alabileceğimizi sizlere aktarıyoruz. Hareketsiz bir yaşam tarzında dik durmak son derece önemli Straight de bunu başarılı bir şekilde sağlıyor.

Dik duruş antrenörü Straight

Bilgisayar başında çok fazla vakit geçiyoruz. Bu süreçte de duruşumuzu kontrol etmemiz her zaman mümkün olmuyor. Peki ya sırtınızda size bunu anımsatacak küçük bir yardımcı olduğunu söylesek?

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan videomuzda geçelim. İyi seyirler.

KODGEM Straight nedir?

Günümüz şartlarında hemen hepimiz doğal duruşumuzdan uzaklaşmış durumdayız. Duruş bozukluklarının mental ve fiziksel problemler yarattığını unutmamak gerekiyor. Bunun için KODGEM Straight isimli ürün ideal olabilir.

Sırtınıza yapıştırarak kullanabileceğiniz cihaz, duruşunuz bozulduğunda size titreşimler gönderiyor. Böylece duruşunuzu düzeltebiliyorsunuz. Aynı zamanda StraightApp mobil uygulaması sayesinde gelişiminizi takip edebilir, cihazınızı dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Ek olarak, sağlıklı bir duruşun en önemli gerekliliklerinden biri olan egzersizlerinizi, StraightApp yardımlarıyla düzenli bir şekilde yaparak en önemli adımları atabilirsiniz.

Düşük enerji harcayan Bluetooth teknolojisi ile gelen ürünün hipoalerjenik yapıştırıcıları, cildinize göre değişiklik gösterebilmekle beraber, 3-10 gün arasında dayanıklılık gösterebiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz