Samsung Galaxy Note 20 kırmızı rengiyle büyülüyor

0
680 Okunma
Samsung Galaxy Note 20 kırmızı

İki gün önce Unpacked 2020 etkinliği ile dikkatleri üzerine çeken Samsung, etkinlik sonrası Note 20 için yeni versiyonları piyasaya sürüyor. Onlardan birisi olan Samsung Galaxy Note 20 kırmızı versiyon oldukça şık ve çok iyi görünüyor. Akıllı telefonlarda kırmızı rengini seviyorsanız bu versiyon hoşunuza gidecek. Bunun dışında bir haberimiz var: Bu versiyon şimdilik Güney Kore’de satışa çıkmış durumda.

Samsung Galaxy Note 20 kırmızı versiyonu çok güzel

Samsung Galaxy Note 20 kirmizi

İlerleyen günlerde küresel versiyon olarak karşımıza kırmızı versiyonu çıkar mı bilmiyoruz ancak eğer çıkarsa pek çok kişinin elinin bu renge gideceğini tahmin ediyoruz. Apple’ın Product Red koleksiyonunu sevenlere Android alternatif olacak kadar şık duran Note 20 kırmızı, normal renklerde sunulan özelliklere sahip.

Telefonun arka ve ön panelinden S pen detayına kadar kırmızı rengiyle canlandırılan telefon canlı renkleri sevenlerin yeni tercihi olacak gibi duruyor.

Samsung Galaxy Note 20‘nin teknik özellikleri:

Samsung Galaxy Note 20 kirmizi-00

Samsung Galaxy Note 20’nin özelliklerine bakıldığında, 8 GB RAM ve 256 GB depolama karşımıza çıkıyor. Note 20 aynı zamanda 4.300 mAh batarya ve 25W hızlı şarj desteği ile geliyor.

Cihaz, arka kamera diziliminde ise 12 Megapiksel f/1.8 ana, 64 Megapiksel f/2.0 telefoto, 12 Megapiksel f/2.2 geniş açılı kameraya yer veriyor. Ayrıca OIS desteği ile 8K video kayıt imkânı sunan model bu noktada niş bir kitleye sesleniyor.

Samsung Unpacked 2020 tanıtılan bütün cihazlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz