Dyson Airwrap multi-styler Türkiye’de satışa sunuldu

0
1.257 Okunma

Geliştirdiği teknolojik ürünleriyle kadınların gözdesi haline gelen İngiliz teknoloji şirketi Dyson, geçtiğimiz ay tanıttığı yeni saç şekillendirme aleti Airwrap multi-styler’ı Türkiye’de satışa sundu.

Daha hızlı ve kolay şekillendirebilmeniz için yeniden tasarlandı

Airwrap‘i 2018 yılında piyasaya süren Dyson, ürününü radikal değişiklikler ve Coanda hava akımıyla desteklenen başlıklarıyla yenilendi. Şirket, Airwrap multi-styler ile birlikte havayı bükerek saçı kendine çekip başlığa sararak aşırı ısınmayla değil havayla saçı şekillendirmeye yarayan Coanda etkisinin Airwrap multi-styler ile daha da geliştirildiğini belirtiyor.

dyson-airwrap-multi-styler-turkiye-de-satisa-sunuldu-1

En iyi performansa sahip saç şekillendiricisi olarak tanıtılan Dyson Airwrap multi-styler’ı hakkında şirket şu açıklamalarda bulundu. “Soğuyabilen ve dönen uçlara sahip yeni nesil şekillendirici bukle başlıkları, saçın gücünü korumaya yardımcı olmak için ısı hasarı olmadan buklelere ve dalgalara daha hızlı ve kolay ulaşmanızı sağlamakta. Bir önceki nesil şekillendiricide iki bukle başlığıyla görülen sonuçları tek bir başlıkla elde edebilen kullanıcılar, artık başlıkları değiştirmeye gerek kalmadan saat yönünde ve saat yönünün tersine bukleler ve dalgalar oluşturarak tüm saçı şekillendirebilme imkânı bulmakta.”

“Yeniden tasarlanmış fırça başlıkları ise yeni çok fonksiyonlu Coanda etkili düzleştirici kurutma başlığının yanı sıra gelişmiş Coanda performansıyla daha fazla kontrolle şekillendirme sağlamakta. İki başlık etkisini bir araya getiren Coanda etkili düzleştirici kurutma başlığı, aşırı ısı olmadan tek seferde elektriklenmeleri giderirken bir dokunuşla güçlü bir kurutucuya dönüşmekte.”

dyson-airwrap-multi-styler-turkiye-de-satisa-sunuldu-2

James Dyson yenilenen Dyson Airwrap’i,

“Çoğu şekillendirici, saç tiplerinin farklılık gösterdiğini algılayamaz. Hangi başlığın bir saç tipinde işe yararken, başka bir saç tipi için zararlı olabileceğini ayrıştıramaz. Dyson Airwrap multi-styler’daki gelişmeler, derinlemesine araştırmalar, kullanıcı deneyimleri ve ilerlemeler yoluyla eski nesil başarısının üzerine inşa edildi. Sonuç olarak daha hızlı ve kolay şekillendirme için yön değiştiren başlıklar, daha fazla kontrolle şekillendirme için yeniden tasarlanmış fırça başlıkları ve tamamen yeni, çok fonksiyonlu bir Coanda etkili düzleştirici kurutma başlığı  ortaya çıktı. Hava akımını kontrol etme yeteneğimiz, aşırı ısı olmadan elektriklenmeleri gidermek ve şekillendirmek için gelişmiş Coanda performansı sunuyor”cümleleriyle açıkladı.

İşte Türkiye fiyatı

Yeni Dyson Airwrap multi-styler, 8.999 TL fiyat etiketiyle ülkemizde satışa sunuldu. Dyson Airwrap multi-styler’ı satın almak, daha fazla bilgi edinmek ve deneyimlemek için Dyson Demo Store’ları ziyaret edip, detaylı bilgiye www.dyson.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz