Dyson, ev işlerinize yardım edecek robotlar üzerinde çalışıyor

0
337 Okunma
dyson ev tipi robot

Ürünleri ile dikkat çeken Dyson, kadınların gözde markalarından. Marka, şimdi yepyeni bir ürün çalışması ile gündeme geldi. Tüm kadınların ilgisini çekecek ürün ev işlerinde size yardım edecek bir robot. İşte ayrıntılar.

Dyson ev tipi robotlar üzerinde çalışıyor

Dyson geliştirdiği bir dizi prototpi robotu sergileyerek yeni bir ürün hazırlığında olduğunun müjdesini verdi. Her kadının hayali olacak yeni ürününü “ev işleri ve diğer görevleri yapabilen otonom cihaz” olarak isimlendiren marka; 2030 yılına kadar piyasaya çıkmayı planlıyor. Yeni ürün ile ilgili paylaşılan videoya aşağıdan ulabilirsiniz.

Şirket, konu hakkında şu bilgilere yer verdi;

“25 Mayıs 2022, Çarşamba günü Philadelphia’daki Uluslararası Robotik ve Otomasyon Konferansı’nda (ICRA) robot teknolojileri alanının en parlak zihinlerini hızla büyüyen ekibine katılmaya davet ederken, ev robotlarının geleceğine dair şirketin planları hakkında şimdiye kadarki en büyük ipuçlarını verdi. Dyson, konferansta gelişmiş robotik alanındaki hedeflerine daha fazla tanım getirerek, ev işleri ve diğer görevleri yapabilen otonom bir cihazın geliştirilmesini hızlandırdığının sinyallerini veriyor. Sosyal medyada da yayınlanan film, şirket tarafından tasarlanan robotik ellerin nesneleri kavramasına dair en son gelişmelerini yakalayarak, teknoloji şirketinin düz zemin için tasarlanmış robot süpürgelerin ötesine geçtiğini gösteriyor. Wiltshire Hullavington Havaalanındaki gizli Ar-Ge çalışması, Dyson’ın Baş Mühendisi Jake Dyson tarafından yönetiliyor.”

Elektrik süpürgesi ve kişisel bakım ürünleri ile dikkatleri üzerine çeken marka; yeni çalışması ile kadınların gözdesi olmaya devam edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz