Xiaomi uygun fiyatlı seçeneklerine bir yenisi ekledi: Redmi Note 11 SE

0
455 Okunma
Redmi Note 11 SE

Xiaomi bugün gerçekleştirdiği Çin lansmanında birçok yeni ürüne yer verdi. Mi Band 7 akıllı bileklik ve Redmi Note 11T Pro serisinin tanıtıldığı etkinliğe bir de sürpriz isim katıldı. İşte uygun fiyatlı seçenek olan Redmi Note 11 SE hakkındaki bilgiler.

Xiaomi Redmi Note 11T Pro ve Pro+ tanıtıldı!

Redmi Note 11 SE özellikleri

Xiaomi markasın genellikle uygun fiyat ve yüksek performans ürünleri ile biliniyor. Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden olan şirket; normal fiyatlarının daha altında uygun fiyatlı seçenekler sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen uygun fiyatlı modellerden bir diğeri olan Redmi Note 11 SE bu gün ki lansmanda ortaya çıktı. Yeni bir seçenek arayan kullanıcıları mutlu edecek akıllı telefon modelinin özellikleri şu şekilde;

Redmi Note 11 SE

6,5 inç büyüklüğündeki model, Full HD+ çözünürlüğe sahip. Akıllı telefon modeli daha önce tanıtılan Poco M3 Pro 5G modeli ile oldukça benzer tasarıma sahip. İşlemci tarafında MediaTek Dimensity 700 modeline yer verilen cihaz; Android 11 işletim sistemi ile kutusundan çıkacak.

Redmi Note 11 SE

Kamara tarafında doygunluk verecek Redmi Note 11 SE ön tarafta 8 megapiksel kameraya sahip. Cihazın arka tarafında 48 megapiksel ana kameraya ek 2 megapiksellik derinlik sensörlü kamera yer alıyor. Giriş seviye modeller içinde konumlanacak akıllı telefonun RAM seçenekleri 4 ve 8 GB olarak belirlenmiş. Ayrıca modelin 128 GB depolama alanı bulunuyor.

Gölge Siyahı ve Uzay Mavisi olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunan model; 165 dolar başlangıç fiyatı ile satışa çıkıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz