Dyson Supersonic saç kurutma makinesini denedik!

7
4.358 Okunma

Geçtiğimiz günlerde sektöründe fark yaratan Dyson Supersonic saç kurutma makinesinin etkinliğine gittik ve makinenin mühendisi Tom Crawford ile bir araya gelerek keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

http://https://www.youtube.com/watch?v=CMm_yXhf9fM

Piyasaya sürüldüğünde Avustralya‘da uzun kuyruklara sebep olan Dyson saç kurutma makinesi, sahip olduğu özelliklerle fark yaratıyor.

Şık ve alışılmışın dışında tasarımıyla öne çıkan saç kurutma makinesi, düşük ses düzeyinde çalışırken saçtaki ısı hasarına karşı da koruma sağlıyor.Saçlardaki doğal ışıltının korunmasını sağlayan akıllı ısı kontrol sistemi saniyede 20 kez sıcaklık ölçümü yapıyor ve bu verileri mikroişlemciye aktarıyor.

İnsan kulağının duyabileceği ses frekans aralığının ötesine geçiyor

Air Multipiler patentine sahip olan saç kurutma makinesi, motorun içine çekilen hava miktarını üçe katlayarak daha yüksek basınçlı ve daha yüksek hızda hava akışı elde edilmesini sağlıyor.

Bunun dışında motor pervanesi 13 bıçaklı olarak tasarlanan makine, motordaki ses perdesini insan kulağının duyabileceği ses frekans aralığının ötesine çekerek farklılık yaratıyor.

Cihazda dört adet ısı ayarı bulunurken bu ayarlardan üçünün hava akışı, dördüncüsünün ise soğuk hava ayarı olduğu belirtiliyor.

50 milyon GBP yatırımla hayata geçirilen Dyson Supersonic, dört sene boyunca farklı saç tiplerinde test edilerek hayata geçirildi.

Ürün, Türkiye’de Sephora, Media Markt ve Teknosa mağazalarında satışa sunuluyor.

7 YORUMLAR

  1. Sacta nasil hasar brakmiyor? Sacta ruzgar, gunes, hava bile hasar birakiyor. O makine de elbet hasar veriyordur. Lakin daha az hasar veriyor olabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz