Dyson, Türkiye’deki dördüncü mağazasını Ankara’da açtı

0
555 Okunma
Temsili görsel
25 Nisan 2022, Ankara – Yeni Dyson Demo Store, 172 metrekarelik alanıyla kullanıcılarına Dyson’ın ev temizliği, hava temizleme, aydınlatma ve saç bakımı kategorilerindeki en son teknolojilerini sunarken; evdeki kirliliği ve saç hasarı sorunlarının çözümünü bir dizi deneyim alanı ve interaktif ekranlarla sergileyecek. “Satın almadan önce deneyin” felsefesiyle oluşturulan Dyson Demo Store’lar; deneyim için yere atılabilen kirleticilerden, canlı hava kalitesi verilerini gösteren testlere, kuru ve ıslak şekillendirme imkanı sunan bir Güzellik Laboratuvarı’na kadar ziyaretçilere kesintisiz, uygulamalı bir alışveriş deneyimi sunmaya odaklanıyor.

Dyson’ın mağaza sayısı 300’ü aştı

Dyson CEO’su Roland Krueger, konuyla ilgili açıklamasında, “Dyson, online mağazasıyla birlikte dünya çapında 300’den fazla Demo Store’a sahip. Türkiye’deki bu yeni perakende noktası, Dyson’ın doğrudan tüketicilere yönelik perakende konusundaki büyüyen hedeflerinin bir parçası olma özelliğine sahip. Dyson Demo Store’lar, ziyaretçilere hem sanal hem de fiziksel dünya aracılığıyla en son Dyson teknolojisini keşfetme fırsatları sunuyor” dedi.
Temsili görsel
1995 yılından beri ürünleriyle Türkiye’de yer alan marka, ilk resmi ofisini 2018 yılı sonunda açtı. 2020 yılının başında en iyi Dyson deneyimini ve global hizmet standartlarını pazara sunmak için ilk Servis Merkezi’ni İstanbul’da devreye alan Dyson, son olarak 19 doğrudan satış noktasının yanı sıra İstanbul ve İzmir ardından dördüncüsünü Ankara’da hizmete sunduğu yeni Demo Store’u ile Türkiye’deki perakende portföyünü büyütmeye devam ediyor.

Dyson kendi yoluyla alışveriş deneyimini yeniden tasarlıyor

Dyson Demo Store’lar, perakende sektöründe alışveriş deneyimini yeniden tasarlamak üzere dizayn ediliyor. Teknolojiyi sergilemek için temelde farklı bir yol sunan Paris’teki Rue de la Boetie’de açılan ilk Dyson Demo Store, bir heykel galerisinin tüm özelliklerini taşıyor. Mağazada heykeller yerine Dyson elektrikli süpürgelerinin sütunlar üzerinde dik durduğu ve Dyson uzmanlarının sergilenen teknolojiler hakkında bilgi sağlamak için hazır bulunduğu bir estetik yaratılıyor. Yaklaşık on yıldır saç bilimini araştıran Dyson, saç bilimi uzmanlığını laboratuvarlardan mağazalarına taşıyor ve tamamen kişiselleştirilmiş bir deneyim sunuyor. Saç sağlığı danışmanlığı; Dyson uzmanlarının kullanıcıların saç şekillendirme rutinini, saçları konusundaki beklentilerini ve Dyson teknolojilerinin bu konulardaki katkılarını anlatmaya yardımcı oluyor. Dyson uzmanları bu bilgilere dayanarak, Dyson teknolojilerinin aşırı ısı hasarını nasıl önlediğine ilişkin bilgiler vererek, kullanıcılara saç sağlıklarını korumaya yönelik tavsiyeler sunuyor. Ankara’da açılan yeni Demo Store’da ayrıca, üç adet istasyonla donatılmış özel bir saç şekillendirme alanı da bulunuyor. Dyson kullanıcıları ve alışveriş yapanlar, bu alanda Dyson saç bakım teknolojilerini kullanarak saç tipine ve şekillendirme ihtiyaçlarına göre kişiselleştirilmiş bir hizmet sunan Dyson Saç Stilisti’nden yardım alabiliyor. Islak ve kuru saç şekillendirme imkanı sunan Dyson Demo Store’da kullanıcılar, kusursuz bir kuaför deneyimi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz