Sennheiser Momentum True Wireless 3 kablosuz kulaklık tanıtıldı

0
294 Okunma

Sennheiser’ın en yeni kablosuz kulaklık modeli Momentum True Wireless 3 tanıtıldı. Gelişmiş teknik özelliklere sahip olan yeni modele bir göz atalım…

Sennheiser Momentum True Wireless 3 özellikleri

 Sennheiser‘ın sunduğu en iyi kablosuz kulaklık olarak lanse edilen model 7 mm dinamik sürücüler üzerine kurulmuş. Geniş bantlı TrueResponse dönüştürücü sistemi bulunan kulaklık derin baslar ve tizleri doğal bir şekilde sunmaktadır. Ayrıca True Wireless 3; AAC, SBC ve aptX Adaptive Bluetooth codec bileşenlerini desteklemektedir.

sennheiser-momentum-true-wireless-3-kablosuz-kulaklik-tanitildi-1

Sennheiser‘a göre önceki modellere göre bu modelde değişmeyen tek şey mükemmel ses kalitesi. Şirket, True Response dönüştürücüsünün “derin bas, doğal orta tonlar ve ayrıntılı tizler” ile “sürükleyici” ses için 7 mm dinamik sürücülerle eşleştirildiğini söylüyor. Şarj kutusuyla birlikte toplam 28 saat, tek başına ise tam 7 saat pil ömrü sunan Momentum True Wireless 3 Bluetooth 5.2’yi destekliyor.

Dört mikrofon ile desteklenen ANC sistemi bulunan kablosuz kulaklık modeli 10 Mayıs’ta genel satışa sunulmak üzere ön siparişe açıldı. Siyah, beyaz ve grafit renk seçenekleri için açıklanan Türkiye satış fiyatı 4.599 TL.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz