E-ticarette büyük adım!

0
322 Okunma

Teknolojinin gelişmesi ile alışveriş sadece fiziksel mağazalardan yapılan bir eylem olmaktan çıktı. Bilgisayar ve mobil uygulamalarımız sayesinde her türlü alışverişimizi artık oturduğumuz yerden yapabiliyoruz.  E-ticaret; teknolojik eşyaları, mobilya, gıda malzemeleri gibi geniş ürün yelpazesini tek tık ile kapımıza kadar getiriyor. Kadınların internet alışverişlerinde en çok kullandığımız sektör ise konfeksiyon.

Yeterli vakti olmayan veya her mağazaya gidip ürünleri denemeyi anlamsız bulan birçok kadın, bugün tüm alışverişini internet üzerinden yapmayı tercih ediyor. Bir kısım insansa kıyafetlerin kendi bedeninde nasıl görüneceğini bilmediği için internetten alışverişi mantıklı bulmuyor. Eğer sizde konfeksiyon alışverişlerinizi internetten yapmayı mantıklı bulmuyorsanız, bu gelişme sizinde fikirlerinizi değiştirebilir.

E-ticarette 3D devrimi

Style.me, Kuzey Amerika’daki tüketiciler için 3D teknolojisini kullanıma sundu. Sitede bulunan kişisel avatarı kendi boy ve beden ölçüleriniz gibi fiziksel özelliklerinize göre oluşturabiliyorsunuz. Daha sonra beğendiniz kıyafetleri oluşturduğunuz avatar üzerinde deneterek üzerinizde nasıl duracağını görebilirsiniz.

Style.me CEO’su Rusuf Parkinson, ABD perakendencilerinin ve genel tüketici kitlesinin talepleri doğrultusunda geliştirdiği bu yöntem hakkında: “Teknolojimiz tüketicilerin uzun süredir özlem duydukları kişiselleştirilmiş alışveriş deneyimini sunarken, sevdikleri tarz kıyafetleri bulmalarına olanak sağlıyor.” dedi.

E-ticarette atılan bu büyük adım, diğer firmalar tarafından da örnek alınırsa internet alışverişlerinde artış yaşanabilir. geliştirilen bu teknolojiyi deneyimlemek için Style.me sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz