Ebeveynlere çocuklarının her hareketini takip ettiren Cocospy!

0
271 Okunma

Günümüz teknolojileri yalnızca iş yapma şeklimizi değil ebeveynlik biçimimizi bile değiştiriyor. Önceki yıllardaki ebeveynlerin karşılaştıkları birçok problem teknolojinin desteği ile problem olmaktan çıkıyor. Cocospy tarafından geliştirilen takip uygulaması da önemli güvenlik şüphelerini ortadan kaldıran cihazlardan biri. Ancak uygulamayı detaylandırmadan, çocukların gizliliğini hiçe saydığı için birçok yayın tarafından eleştirildiğini söylemekte fayda var.

Nedir Cocospy?

Akıllı telefon sahibi olma yaşı bildiğiniz gibi çok küçük yaşlara indi. Ebeveynler artık çocuklarına bir akıllı telefon alma konusunda cesur davranıyorlar. Ancak burada bazı tedbirleri almakta fayda var. Cocospy da çocukların telefon kullanımlarının takip edilmesini ve kısa mesajlarının görülmesini sağlayan bir uygulama. Aslında bir telefon casus uygulaması olan Cocospy, internette çok fazla çirkin saldırıya maruz kalma ihtimali olan çocukları takip etmenin en güvenli yolu olarak tanımlanıyor. Tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından kullanılan uygulama, ebeveynlerin çocuklarına farkettirmeden mesajlarını okumasına da imkan sağlıyor. Ayrıca uygulama acil durumlarda ebeveyni anında arayabiliyor. 

Cocospy, çocuğunuzun telefona gelen resimli mesajları da görüntülemenize yardımcı oluyor. Ek olarak, çocuğunuza hoş olmayan bir mesaj geldiğinde mesaj atan kişinin erişim bilgilerine anında ulaşabiliyorsunuz. 

Bu casusluk uygulaması çocuğun konumu da sürekli olarak takip ediyor. Hatta sosyal medyadan mesaj gönderenlerin fotoğraflarına bile baktırıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz