Ebeveynlere yönelik uygulamalar

0
78 Okunma

Uygulamalar bizlere çoğu konuda yardımcı olabiliyor. Bu yazımızda ebeveynlere yardımcı olabilecek uygulamalardan bahsedeceğiz. İşte ebeveynlere yönelik uygulamalar:

Family Locator

Ebeveynlere yönelik uygulamaların ilki Family Locator. Family Locator, gün boyunca çocuğunuzla bağlantıda olmanızı sağlar. Takip halinde olduğunuz çocuğunuz belirlediğiniz hedef noktasına ulaştığında size bildirim gönderir. Son olarak aile üyelerinin son 7 gün içindeki konum geçmişini görmenize imkân sağlar.

Qustodio

Bir diğer uygulama ise Qustodio. Qustodio ile çocuğunuzun telefonundaki her şeye erişebilirsiniz. Uygulama ebeveynlere çağrıları, indirilmiş uygulamaları ve aynı zamanda oyunları da izleme imkânı sunuyor.

Find My Kids

Find My Kids, dilediğiniz an çocuklarınızın konumunu öğrenmenizi sağlayan ebeveynlere yönelik bir uygulamadır. Uygulamanın ebeveyn kontrolü, uygulama kontrolü, aile sohbeti ve pil kontrolü gibi çok kullanışlı özellikleri bulunmaktadır. Son olarak Find My Kids’i kullanabilmeniz için çocuğunuzun akıllı telefonuna Chat with Parents uygulamasını yüklemeniz ve eşleştirmeniz gerekmektedir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz