Apple’dan ebeveynler ve çocuklar için yeni hizmet

0
102 Okunma

Apple, bugün resmi internet sitelerine ebeveynlerin aile gruplarındaki hizmetleri tek bir portal üzerinden erişmesini sağlayan ‘Apple for Kids’ özelliğini ekledi. Özellik, çocukların Apple cihazlarını daha güvenli kullanmasında ebeveynlere yardımcı olacak. İşte detaylar:

Ebeveyn ve çocuk odaklı ‘Apple for Kids’

Apple’ın resmî web sitesinde yayınlanan yeni özellik ile ebeveynler, çocuklarının kullandığı cihazları tek bir nokta üzerinden takip edebilecek. Örneğin çocuğunuz kullandığı cihazın şifresini unuttu veya yanlışlıkla App Store’dan içerik satın aldı. Hizmet bu noktada devreye giriyor ve ebeveynlere çözüm odaklı yöntemler sunuyor.

Bunların yanı sıra yeni hizmet ile çocuğunuzun aktivitelerini takip edebilir, kısıtlamalar da ekleyebilirsiniz. Örneğin çocuğunuzun hangi uygulamaları kullanabileceğini, hangi içeriklere erişebileceğini ayarlayabilirsiniz. Uygulamalar veya uygulama kategorileri için zaman sınırları ayarlayabilirsiniz. Ayrıca çocuğunuzun kimlerle iletişim kurabileceğini denetleyebilir ve daha pek çok işleme erişebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz