Efsane dizi Netflix’ten ayrılıyor

0
370 Okunma
efsane-dizi-netflix-ten-ayriliyor

Popüler diziler arasında dahi kendini bir adım öne çıkaran gelmiş geçmiş en iyi sit-com dizilerinden Friends, hayranlarını üzecek haber ile gündeme geldi. Sevilen dizi Netflix Türkiye’den kaldırılıyor.

Friends Netflix’ten kaldırılıyor

1994 yılında başlayıp 2004’e kadar devam eden Friends, sit-com deyince akla gelen ilk isimler arasında. Bir grup arkadaşın eğlenceli maceralarını anlatan yapım, artık Netflix platformunda olmayacak. Ne zaman kaldırılacağı açıklanmayan 10 sezon ve 236 bölümlük efsane, hayranlarını üzecek.

efsane-dizi-netflix-ten-ayriliyor-1

Peki, Friends dizisi nereden izlenebilir?

Şu anda Friends ülkemizde Netflix dışında BluTv’de izlenebilir. Efsane dizinin ilerleyen zamanlarda kullanıma açılacak HBO Max Türkiye’de de yayınlanması bekleniyor. WarnerMedia, Ekim 2021’de yaptığı açıklamayla platformu, Avrupa’ya genişleme stratejisi kapsamında Türkiye’ye getireceğini duyurmuştu ancak yayın tarihini ise henüz açıklamadı.

Friends konusu nedir?

Dünyaca sevilen ve büyük bir izleyici kitlesi olan Friends dizisi, 20’li yaşlarda olan üç kadın, üç erken altı çeşitli karakterdeki bir arkadaş grubunun Amerika’nın New York şehrinde yaşadıkları hayat dolu hikayelerini konu almaktadır. Dizi Jennifer Aniston  (Rachel Green), Courteney Cox (Monica Geller), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), Matthew Perry (Chandler Bing), David Schwimmer (Ross Geller) ve Matt LeBlanc  (Joey Tribbiani) gibi birbirinden yetenekli oyuncu kadrosuna sahiptir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz