Netflix, Erşan Kuneri dizisi için fragman yayınladı

0
706 Okunma
netflix-ersan-kuneri-dizisi-icin-fragman-yayinladi

Netflix platformu için hazırlanan, Cem Yılmaz hayranları tarafından uzun zamandır merakla beklenen yeni dizi Erşan Kuneri için nihayet resmi fragman yayınlandı. İşte o fragman…

Erşan Kuneri 13 Mayıs’ta geliyor

Netflix platformu için hazırlanan Erşan Kuneri dizisi 13 Mayıs’ta yayına girecek. Komedi yapımları ile ön plana çıkan ve başarılı oyunculuğu ile hayran kitlesi büyük olan Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği, başrollerinde; Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak’ın bulunduğu Erşan Kuneri’nin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

1970’lerin sonu ve 1980’lerin başındaki maceralarını ekranlara getirecek dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak. Son olarak Netflix’in Erşan Kuneri için açıklanan genel konusu tam olarak şöyle: “70’ler erotik sinemasında büyük bir başarı yakalayan Erşan Kuneri, farklı türlere de el atmaya karar verir. Kuneri, sektörden partnerleri olan Alev, Altın Oran, Miki Muammer, Seyyal, Kaya Akın, Firdevs ve Payro Kemal ile birlikte farklı film türlerini denemek için harekete geçer.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz