Elektrikli kamyon: 13 dakika içinde tamamen kendini şarj ediyor!

0
733 Okunma
Elektrikli kamyon

Elektrikli taşıtların şarj özelliği söz konusu olduğunda, diğer otomotiv gibi, hız da gerekli oluyor. Geçen ay Porsche, şarj istasyonlarının elektrikli araçları 15 dakika içinde şarj edecek gücü sağlayacağını iddia etmişti. Şimdi bir elektrikli kamyon üreticisi olan Arizona merkezli EV devreye alma Atlis Motorlu Araçlar, ilk büyük ölçekli prototip pil paketini tamamladığını söylüyor. Bu araçlar 13 dakika içinde tam bir şarj sağlıyor. Firmaya göre, Atlis’teki mühendisler, testin görevin 12 dakika ve 35 saniyede tamamlandığını gösterdiğinde 15 dakika içinde tam bir şarj girişiminde bulunuyor. Bu, EV endüstrisinde şimdiye kadarki en iyi ultra hızlı şarj süresi!

Elektrikli kamyon

Atlis Motorlu Araçlar 2016 yılında kuruldu. İlk hedefi ilk tam boy Amerikan pilini geliştirmek oluyor. Geleneksel iş kamyonunun aynı avantajlarını sunacak bir kamyonet. Bu hedefe ulaşmak için, firma aynı zamanda 15 dakikalık bir şarj süresi sağlayarak EV’nin pillerini şarj etmeye çalışıyor.

Rekor kıran şarjın anahtarı benzersiz soğutma sistemi oluyor. Soğutma, hızlı şarj için anahtar olarak görünüyor. Şirketin web sitesine göre, rekor kıran zaman sadece başlangıç.Atlis pil paketleri, müşterinin gereksinimine ve gereksinimlerine göre boyut olarak da ölçeklendiriliyor. Şirket ayrıca EV müşterileri için uygun fiyatla ödeme yapmak için de ümit vaat ediyor. Şu anda, ilk 5000 müşterisine ücretsiz ya da aylık abonelik oranına% 20 indirim sunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz