Elektrikli Mercedes EQC kullandım

0
799 Okunma

Mercedes-Benz’in yeni EQ markasının altında tanıtılan ilk otomobili EQC, Türkiye’de 2020 yılı sonunda satışa sunulmuştu. Neredeyse tamamen sessiz ve sıfır karbondioksit emisyonu ile doğa dostu bir sürüş imkânı sağlayan yeni EQC aracını test ettik. Lafı fazla uzatmadan sizi video ile baş başa bırakalım…

40 dakikada yaklaşık 462 km menzile kadar şarj edilebilen EQC 400 4MATIC, 8 yıl boyunca 160.000 km’ye kadar batarya garantisi ve 6 adet rutin bakım paketi ile birlikte geliyor. EQC’nin batarya kapasitesinin 8 yıl boyunca 160.000 km’ye kadar yüzde 70’in altına düşmesi durumunda batarya, üretici garantisi kapsamında değiştiriliyor.

EQC 400 4MATIC Electric Art paketinde, aracın şeritte ve güvenli takip mesafesinde kalmasına yardımcı olan Sürüş Yardım Paketi’nin yanı sıra, MULTIBEAM LED farlar, artırılmış gerçekliğe sahip navigasyon, Head-up display, Burmester surround ses sistemi, masaj özellikli koltuklar ve KEYLESS-GO Konfor Paketi gibi özel donanımlar standart donanım olarak araçta yer alıyor.

Mercedes EQC, dört tekerlekten çekişli olmasının yanı sıra 408 beygir güç ve 760 Nm tork üreten iki elektromotor, EQC’nin 5,1 saniyede 0-100 km/s hızlanmasını tamamlayabilmesine imkan tanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz