WhatsApp yayınladı! Business ile alışveriş yapmak çok kolay

0
318 Okunma
Business

Alışveriş denilince artık sanal ortamları tercih ediyoruz. Pandemi öncesindeki bu eğilim, salgın ile beraber daha da artış gösterdi. web sitelerinden ziyade sosyal medya kanaları alışveriş için daha çok rağbet görünce WhatsApp iletişimi sağlamada en önemli etkenlerden biri oldu. WhatsApp bugün Business ile nasıl alışveriş yapabileceğinizi gösteren video yayınladı.

WhatsApp Business ile pratik alışveriş

Business

İster internet sitesinden isterseniz de sosyal medya üzerinden satış yapın; iletişim için WhatsApp platformu daha çok tercih ediliyor. Bu konuda kullanıcılarına kulak veren WhatsApp işletmelerin rahatlıkla kullanabileceği Business versiyonu ile kullanıcılarına yardımcı oluyor. WhatsApp bugün resmi YouTube kanalında bir video yayınladı. Henüz WhatsApp Business kullanmamış veya nasıl kullanacağını bilmeyen işletmeler için yararlı olacak video; aynı zamanda kullanıcılar için de alışverişin pratikliğini gösteriyor. Eğer alışveriş yapmak istediğiniz işletme bu sistem güzel kurgulamışsa, ekstra her hangi bir yere ihtiyaç duymadan sadece WhatsApp üzerinden alışveriş yapabiliyorsunuz.

Google’dan yeni hamle: Uygulamaların boyutu azalacak!

Videonun açıklamasında; “Alışveriş düğmesinin, müşterilerinizin ürün ve hizmetlerinize ulaşmalarını nasıl kolaylaştırdığını öğrenin. Bu hizmetin henüz size sunulmuyor olabileceğini lütfen unutmayın.” İfadelerine yer veren WhatsApp Business,  alışveriş düğmesinin nasıl kullanılabileceğiniz anlatıyor. Bu alanda müşteriler sadece ürün alışverişi sırasındaki bilgi aktarımı değil; ayrıca tüm ürün kataloğunuza da erişebiliyor.

WhatsApp tarafından yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz