En iyi 3 içerik oluşturma uygulaması

0
99 Okunma

Sosyal medyada içerik oluşturmak zorlu bir süreçtir. Yalnızca birkaç saniye izlediğimiz videolar veya bakmadan kaydırıp geçtiğimiz fotoğrafları düzenlemek için uzun zaman harcanıyor. Bazı uygulamalar ise düzenleme işlerini kolaylaştırmanızı sağlıyor. Peki en iyi içerik oluşturma uygulamaları hangileri? 

İçerik oluşturma uygulaması önerileri

Bugün sizlere sosyal medyada paylaşacağınız içerikleri kolay bir şekilde düzenlemenize yardımcı olacak uygulama önerilerini listeledik.

  • VSCO: Foto & Video Düzenleyici

VSCO: Foto & Video Düzenleyici

Sosyal medyada öne çıkmanın en iyi yollarından birisi de kaliteli içerik üretmekten geçiyor. Listemizin ilk sırasında VSCO: Foto & Video Düzenleyici uygulaması yer alıyor. Uygulama ile profesyonel şekilde düzenleme yapmak mümkün. Fotoğraf ve video düzenleme araçları ile kısa sürede istenilen montajı elde edebilirsiniz. Uygulamayı IOS ve Android cihazlardan kullanmak mümkün.

Uygulamayı App Store’dan indirmek için tıkla.

Uygulamayı Google Play Store’dan indirmek için tıkla. 

  • Canva

Canva

Listemizin ikinci sırasında ise Canva uygulaması yer alıyor. Canva uygulaması ile çeşitli sosyal medya platformları için gönderi, videolar, kartlar, el ilanları, fotoğraf kolajları ve birçok içerik oluşturabilirsiniz. Uygulamayı IOS ve Android işletim sistemine sahip cihazlarda kullanabilirsiniz.

Uygulamayı Google Play Store’dan indirmek için tıkla. 

Uygulamayı App Store’dan indirmek için tıkla. 

  • CapCut

CapCut

Listemizin son sırasında ise CapCut uygulaması yer alıyor. Uygulama ile ücretsiz ve kolay bir şekilde video içerik üretmek mümkün. Kullanıcı arayüzünün basit olması içerik oluşumunu da kolaylaştırıyor. Uygulama içerisindeki basit ve gelişmiş video düzenleme araçları ile kaliteli içerikler çıkarmak hiç zor değil. İçeriğin paylaşılacağı ortama göre (Instagram, YouTube) gibi boyutunun ayarlanması da size kolaylık sağlayacaktır. Uygulamayı IOS ve Android cihazlarda kullanabilirsiniz.

Uygulamayı Google Play Store’dan indirmek için tıkla. 

Uygulamayı App Store’dan indirmek için tıkla. 

İçerik oluşturmak için kullanabileceğiniz uygulama önerilerimiz bu şekilde. Peki siz sosyal medyada içerik oluşturmak için hangi uygulamaları kullanıyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz