Margot Robbie’nin Barbie filminden ne kadar kazandığı belli oldu!

0
1.045 Okunma

Tüm dünyada ilgi ile izlenen Barbie filmi‘nin başrolü aktris Margot Robbie‘nin filmden ne kadar kazandığı belli oldu.

Margot Robbie, filmden tam 50 milyon dolar kazanacak

Barbie filmi vizyona girdiği andan itibaren çok büyük bir gişe hasılatı elde etti. Başrol oyuncusu Margot Robbie‘de bundan haliyle payını aldı.

Film, ABD gişesinde 525 milyon doların üzerinde hasılat elde ederken, dünya genelinde 1 milyar doları aştı. Barbie filmi, Kaptan Amerika: Civil War, Aquaman, The Lord of the Rings: Return of the King, Spider-Man: Far From Home ve Captain Marvel gibi önemli yapımları geride bırakarak tarihin en çok hasılat elde eden 25. filmi oldu.

barbie filmi

Barbie filmin başrolü Margot Robbie, filmin hâlâ daha artmaya devam eden gişe hasılatından iyi bir pay almaya hazırlanıyor. Ünlü aktrisin geliri 50 milyon dolar civarında olacak.

Yönetmen Greta Gerwig’in de filmin performansına bağlı olarak prim alacağı belirtiliyor ancak Gerwig’in alacağı ücretin ayrıntıları açıklanmadı ve muhtemelen gişe gelirlerine bağlı olacak.

barbie filmi

Tüm dünyada ilgi ile izlenen Barbie filminin çekim bütçesi 145 milyon dolar olarak açıklandı. Ancak bununla bitmiyor zira haberlere göre Warner Bros., Barbie’nin pazarlama kampanyası kapsamında 150 milyon doları geçen bir harcama yaptı. Yani toplam maliyeti neredeyse 300 milyon dolar.

Peki siz Barbie filmi hakkında ne düşünüyosunuz? Barbie filmini izlediniz mi? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz