En iyi 3 Samsung Kulaklığı

0
298 Okunma

Samsung markasını genelde akıllı telefonları ile biliyoruz. Fakat bu marka dünya pazarına televizyondan, bulaşık makinesine kadar çok farklı ve kaliteli ürünler sunuyor. Bu geniş ürün yelpazesinin içerisinde TWS kulaklıklar da yer alıyor. Yüksek ses kalitesi, aktif gürültü engelleme modu, ambiyans modu ve daha fazlası ile gelişmiş özellikleri bulunan bu ürün çok fazla tercih ediliyor. Bizlerde sizler için en iyi 3 Samsung kulaklığını listeledik. İşte o kulaklıklar.

En iyi 3 Samsung kulaklığı

Samsung, Buds serisinden sonra büyük bir popülerlik yakaladı. Suya dayanıklı, rahat uyum sağlayan bu ürünler kullanıcılar çok beğendi. Aktif Gürültü Engelleme, Ambiyans Modu, Oyun Modu ve daha fazlası gibi gelişmiş özelliklere sahip en iyi kulaklıkların listesi şu şekilde:

Galaxy Buds 2 Pro

Galaxy Buds 2 Pro

Samsung’un son ve en gelişmiş modeli olan Galaxy Buds 2 Pro, güçlü gürültü engelleme ve olağanüstü bir ses kalitesine sahip. Bununla birlikte 3 farklı renk seçeneği bulunan bu ürün, ergonomik bir tasarımla geliyor.

Şirketin iddiasına göre başta da söylediğimiz gibi Buds modeli piyasadaki en iyi ANC özelliğine sahip. Aynı zamanda ses kalitesi diğer modellere göre bir üst seviyeye çıkarılarak  24bit Hi-Fi ‘ye ulaştığını söyleyebiliriz.

Pil ömrüne yakından baktığımızda ise ANC aktif bir haldeyken kulaklıklar yaklaşık 5 saat boyunca müzik çalma ve 3.5 saat konuşma süresi sunuyor. Şarj kutusu ile birlikte ise bu süre 18 ve 14 saate kadar çıkıyor. Bunun yanı sıra ANC kapalı olursa 8 saate kadar müzik çalma, 4 saate kadar da çıkıyor. Şarj kutusu ile de bu süre 29 ve 15 saate kadar yükseliyor.

Bu kulaklık en iyi ses kalitesini ve su geçirmez olmasını isteyen kişilerin tercih edebileceği bir kulaklık. Böylelikle fiyatı da yüksek oluyor ve 3.500 TL’ye piyasada yerini alıyor.

Galaxy Buds 2

 

Galaxy Buds 2, tasarım olarak Galaxy Buds Pro’ya oldukça benziyor. Pro’dan daha küçük ve daha hafif yapıya sahip olan Buds, Samsung’un en hafif ve en küçük kablosuz kulaklık olduğunu söyleyebiliriz.

Yine aktif gürültü engelleme modunda güçlü donanıma sahip kulaklığın üçer adet mikrofon yer alıyor. Bunun yanı sıra ANC modunda arka plandaki gürültüyü yüzde 98’e kadar azaltabiliyor.

Galaxy Buds 2, 61 mAh bataryaya, şarj kutusu ise 472 mAh kapasitede bataryaya sahip. ANC aktifken 5 saat, şarj kutusuyla beraber toplam 20 saat dinleyebiliyorsunuz. Bununla birlikte ANC kapalıyken 7,5 saat, şarj kutusuyla beraber 29 saate kadar müzik dinleyebiliyorsunuz. Suya ve tere karşı IPX2 seviyesinde dayanıklılığı var.

Uygun fiyatlı ve güçlü bas isteyenlerin tercihi olan bu kulaklığın fiyatı 1.499 TL olarak piyasada yerini alıyor.

Galaxy Buds Live

Samsung Galaxy Buds Live, en iyi

Samsung’un ilk ANC özelliğine sahip bu kulaklığın tasarımı herkese hitap etmeyebilir. Fakat kulaklığın kulağa çok rahat oturduğunu söyleyebiliriz.12 mm sürücülerle ile gelen Buds Live, iyi bir ses performansı ve netlik sunuyor. Always On Mic özelliği bulunduran kulaklık, Bixby desteği ile birlikte geliyor. Ek olarak Oyun Modu ile birlikte, ses gecikmeleri azaltılabiliyor.

Galaxy Buds Live, sesli uyandırma ve aktif gürültü engelleme özelliklerine bağlı olarak ortalama 5.5 saat ile 8 saat arasında pil ömrü sunabiliyor. Telefonun kutusu ile birlikte bu süre toplamda 21 saate kadar çıkabiliyor. Bununla birlikte Hızlı şarj ve Qi kablosuz şarj destekleyen Buds Live, 5 dakikalık şarj ile 1 saatlik kullanım sunabiliyor.

Son olarak cihazın fiyatı ise piyasada değişiklik gösterse de 750 TL civarında yer alıyor.

Sizin için en iyi Samsung Buds kulaklıkları listelemiş olduk. Bu kulaklıkları beğeniyor musunuz? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz