En iyi 5 sesli kitap uygulaması

2
5.217 Okunma

Kitap okumayı çoğumuz seviyoruz. Fakat yoğun geçen bir günde veya koşuşturma içerisindeyken bu güzel aktiviteye vakit ayıramıyoruz. Ama gelişen teknoloji bize her yeni gün yeni bir imkan sunuyor. O imkanlardan biri de sizin her ortamda dinleyebileceğiniz sesli kütüphaneler oluyor. Bu sesli kitap uygulamaları sayesinde ister araba sürerken ister bulaşık yıkarken dilediğiniz yerde okuyamadığınız o güzel romanı okuma fırsatı buluyorsunuz. İşte sizin için hazırladığımız en iyi 5 sesli kitap uygulaması!

Storytel

storytel sesli kitap uygulaması

En çok kullanılan ve en kaliteli sesli kitap uygulamasının Storytel olduğunu söyleyebiliriz.  Uygulamanın içerisinde kitapları ünlü oyuncular ve ses sanatçıları seslendiriyor. İçerisinde farklı dillerde binlerce kitap bulunuyor. Aynı zamanda internetiniz olmadığında uygulamayı kullanmak isterseniz önceden kütüphanenize indirmeniz yeterli. “Yatarken dinlerim.” diye düşünüyorsanız da  uygulamanın uyku zamanlayıcısını kullanabilirsiniz.

Ücretli olan bu uygulamaya aylık abone olmak isterseniz  ₺47,99 TL, yıllık abone olmak isterseniz de ₺344,99 ödemeniz yeterli oluyor.

Google Kitaplar

 

Sesli kitap dinlemek için tercih edilen uygulamalardan biri Google Kitaplar. Uygulama milyonlarca çizgi roman ve ders kitabını bünyesinde bulunduruyor. Bu kitapları dinlemek veya okumak için abonelik istemiyor. Ancak kitapları teker teker satın almanız gerekiyor. Bir kitabı satın almadan önce ücretsiz ön izlemesini dinleyebilirsiniz. Ücretlendirmeler ise kitap başına yapılıyor. Son olarak zamanda uygulamanın Google Drive ile senkronize edilmesinden dolayı kitabınızı dinlerken not alabiliyorsunuz.

Scribd

Scribd uygulaması kitap, sesli kitap, dergi içeren bir dijital kütüphane. Uygulamada 1 milyondan fazla kitap bulunuyor. Türkçe dil seçeneğinin de yer aldığı uygulamada kütüphanenizi güncelleyerek kişiselleştirebilirsiniz. Son olarak uygulamanın uyku zamanlama özelliği de bulunmakta.

AudioTeka

audioteka sesli kitap

AudioTeka ile metroda, metrobüste, arabada trafikte, spor yaparken, ya da evde bir işlerle uğraşırken sesli kitap dinleyebilirsiniz. Uygulamada polisiyeden gerilime, kişisel gelişimden çocuk kitaplarına kadar onlarca değişik kategoride binlerce kitap bulunmakta. Ayrıca uygulama üzerinde dinlediğiniz kitaplara dair yorumları okuyabilir, kendi fikirlerinizi diğer dinleyicilerle paylaşabilirsiniz.

Apple Books

Sesli kitap

Sadece IOS kullanıcılarının kullanabildiği Apple Books, en iyi sesli kitap uygulamalarından biri. Kitapları kütüphaneden satın almadan önce sağladığı ön izleme özelliği sayesinde kitapları ücretsiz bir şekilde bir kısmını dinleyebiliyorsunuz.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz