En iyi 5 çamaşır kurutma makinesi

0
400 Okunma
çamaşır kurutma makinesi

Beyaz eşya satın alırken genellikle buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve ankastre set modellerini inceliyoruz. Artık bu seçeneklerin arasına çamaşır kurutma makinesi de eklenmeye başladı. Eskiden lüks gibi görünen bu ürünler artık her evin ihtiyacı. Birçok çeşitte üretilen makinelerden 5 tanesini sizler için listeledik. İşte listemiz.

2022’nin en iyi 5 çamaşır kurutma makinesi

Şehir hayatını sebep olduğu kirli hava, vakit yetersizliği, nemli hava koşulları ve benzer etkenler sebebi ile artık çamaşır kurutma makineleri evin temel ihtiyaçları arasına girdi. Hem yıkama hem kurutma yapan makinelerden satın almadıysanız yeni bir makine almanız gerekiyor. Farklı özelliklerdeki makinelerden 5 tanesini listeledik.

Listedeki ürünleri aşağıdaki bağlantıdan inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Bosch WTW85420TR Kurutma Makinesi

çamaşır kurutma makinesi

Sevilen beyaz eşya markası Bosch’un bir ürünü olan bu makine, 9 kilogram kapasiteli. 112 litre tambur hacmi bulunan ürün ısı pompalı kurutma özelliğine sahip. Bu sayede çamaşırlarınız yıpranmadan kurur. Ayrıca çamaşır kurutma makinesi dokunmatik paneli, otomatik ısı ayarı ve çocuk kilidi özelliği var.

Siemens WT45H201TR Kurutma Makinesi

çamaşır kurutma makinesi

8 kilogram kapasiteli ürün ısı pompalı kurutma teknolojine sahip. 112 litre tambur hacmi bulunan ürünün süper kısa programı sayesinde 40 dakikada kurutma işlemi yapabiliyorsunuz. Ütü ve çeşitli programlar ile farklı kurutma seçenekleri bulunan ürün akıllı teknolojisi sayesinde ısı ve nemliliği otomatik olarak ölçer.

Profilo KM8610HTR Kurutma Makinesi

8 kilogram kapasiteli ürünün tambur hacmi 112 litre. Bu makine kırışık azaltma özelliği sayesinde ütü işlemini daha kolay yapmanıza imkan tanıyor. Dijital ekran ve geç başlatma gibi özellikleri bulunan ürünün iç aydınlatma sistemi bulunuyor.

Arçelik 910 Km Kurutma Makinesi

çamaşır kurutma makinesi

9 kilogram kapasiteli makine yoğuşturmalı kurutma teknolojisine sahip. Ürünün tambur hacmi ise 110 litre. Çocuk kilidi ve özel kurutma programları bulunan ürün filtre temizleme gibi özel ayarlara sahip.

Grundig GDH 92 Kurutma Makinesi

çamaşır kurutma makinesi

Isı pompalı kurutma teknolojisine sahip ürün 9 kilogram kapasiteli. Ayrıca ürünün tambur hacmi 102 litre. Uygun fiyatlı seçenekler arasında yer alan bu ürün özel kurutma seçenekleri ile fazla ısıya maruz bırakmadan kurutma sağlıyor.

Çamaşır kurutma makinelerini sizler için listeledik. Ürünlerin tamamını aşağıdaki bağlantıdan inceleyebilirsiniz. Ayrıca detaylı özelliklerine de aynı bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz