En iyi 5 Netflix çocuk dizisi önerisi

0
1.177 Okunma
netflix çocuk dizisi

Dijital içerik platformu Netflix sadece yetişkinler için eğlenceli değil. Çocuklara özel içerikleri ile her yaş grubuna hitap eden platform; çeşitliliğini her geçen gün arttırıyor. Özel çocuk profili ile ebeveyn kontrollü sistem kurabileceğiniz platformda her türden içerik yer alıyor. En çok sevilen çocuk dizisi seçeneklerini sizler için listeledik.

Netflix’te izleyebileceğiniz en iyi 5 çocuk dizisi

Çocuklar için birbirinde farklı kategorilerde çeşitli içeriklerin yer aldığı Netflix; animasyon, drama, çizgi film, kısa dizi ve uluslararası diziler başlıkları altında içerik yayınlıyor. Sizler için bu kategoriler içerisinde yer alan 5 çocuk dizisi seçtik.

Heidi

çocuk dizisi heidi

Yetişkinlerin çocukken izlediği güzel çizgi film Heidi Netflix en çok izlenenleri arasında yer alıyor. Dağlarda yaşayan Heidi ve dedesenin hikayesi zaman zaman şehir hayatı ile birleşiyor.

Dört Dörtlük Dedektifler

Dört Dörtlük Dedektifler

Çizgi filmden ziyade daha gerçekçi diziler arıyorsanız bu seçenek size göre. Bir grup dedektif çocuğun maceralarını ve dostluklarını anlatan komedi dizisi 2 sezondan oluşuyor.

Jurassic World Kretase Kampı

Jurassic World Kretase Kampı çocuk dizisi

Çocuklar kadar yetişkinliklerinde severek izlediği Jurassic World 6 gencin dinazorlar ile karşılaşması ve kaçış öykülerini anlatıyor. Kitaptan uyarlananlar ketegorisinde yer alan dizi 4 sezondan oluşuyor.

 

Hızlı ve Öfkeli: Casus Yarışları

 

Hızlı ve Öfkeli: Casus Yarışları

Yetişkinlerin Hızlı ve Öfkeli serisinin adeta çocuk versiyonu olan bu dizi 6 sezondan oluşuyor. Tony Toretto ve arkadaş grubunun maceralını konu alan dizi en çok izlenen çocuk dizisi.

Cocomelon

Cocomelon çocuk dizisi

Küçük yaş grubu çocuklar için uygun olan bu çizgi film; tüm ailenin şarkı söyleyerek gün içi aktivitelerini paylaşıyor. Eğitici ve öğretici içeriği ile 5 sezondan oluşan çizgi filmi mutlaka değerlendirin.

En çok izlenen dizileri sizler için listeledik. Bu hafta çocuklarınız ile birlikte televizyon keyfi yapmayı planlıyorsanız bu seçeneklerden bir tanesini değerlendirebilirsiniz. Ayrıca birçok içeriğin yer aldığı Netflix Çocuk Dizisi kategorilerine buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz