WhatsApp’ta ‘son görülme’ için yeni dönem

0
230 Okunma

En çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp kullanılabilirliğini her geçen gün geliştiriyor. Uygulama, WABetaInfo tarafından yayımlanan bilgiye göre son görülme özelliğine yeni bir seçenek ekleyecek.

Kişiye özel kontrol seçeneği geliyor

WhatsApp, son görülme sistemi “Herkes”, “Kişilerim” ve “Hiç Kimse” olmak üzere üç farklı seçeneğe sahip. Gelen yeni güncelleme ile “Şunlar Dışında Kişilerim” arasında seçim yapabileceksiniz. Bu ayar kullanmaya başladığınızda son görülme bilgisi karşılıklı olarak görülebiliyor. Kapatıldığı zaman ise aynı şekilde karşılıklı olarak kapatılıyor.

whatsappta-son-gorulme-icin-yeni-donem-1

WhatsApp ayrıca, profil resminizi ve diğer bilgileri kimlerin görebileceğine ilişkin gizlilik ayarları için de aynı seçeneği uygulayacak. Şu anda WhatsApp’ın 22.9.0.70 beta sürümüne sahip kişiler bu özelliği kullanabilmekte. Şirketin ileriki dönemlerde özelliği yaygınlaştırması planlanıyor.

Bu özelliklerin yanı sıra WhatsApp kısa süre önce tepkilerin, toplulukların ve 2 GB’a kadar olan eklerin gelecekteki bir güncellemede uygulamaya geleceğini duyurdu. Şirketin yeni özelliği hakkında görüşleriniz neler? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde bizimle paylaşın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz