En iyi 5 saç kurutma makinesi!

0
416 Okunma

Banyo ettikten sonra genelde yaptığımız ilk aldığımız şey elimize kurutma makinesini almak oluyor. Hızlı saç kurutmak aynı zamanda saçlarımızı doğru şekillendirmek için en doğru ve iyi bir ürün seçmek gerekiyor. İşte sizler için seçtiğimiz en iyi 5 saç kurutma makinesi!

En iyi 5 saç kurutma makinesi

1. Dyson Supersonic

Dyson Supersonic Saç Kurutma Makinesi Prusya Mavisi Özel Seri -

Elektriklenmeyi gideren son teknolojilere sahip bu ürün, saçlarınıza pürüzsüz ve parlak bir görünüm kazandırıyor. Aynı zamanda farklı başlıklara da sahip olması onu daha kullanışlı hale getiriyor. 4 farklı ısı ayarı bulunan kurutma makinesi 1600 W güç ile çalışıyor. Fiyatı 9.000 TL olan bu kurutma makinesi piyasadaki en iyilerden biri.

2. Powertec Tr-901 Turbo

Powertec TR-901 Turbo Profesyonel + Vigo 2000 W Fön Makinesi Fiyatları,  Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Genelde bütün kuaförlerin tercihi olan bu kurutma makinesi 2500 W gücüyle dikkat çekiyor. Her saç tipine uygun bu ürün özellikle fön çekilmek istenen saçlarda daha fazla tercih ediliyor. 3 adet ısı ayarı olan makinenin fiyatı ise 300 lira gibi çok uyguna satılıyor.

3.Fakir Gloria Elegance

Fakir Gloria Elegance 2200 W Saç Kurutma Makinesİ Fiyatları, Özellikleri ve  Yorumları | En Ucuzu Akakçe

En iyi vigolu saç kurutma makinesi olan Fakir, soğuk üfleyebilmesi sayesinde saç şeklini gün boyu koruyabiliyor. Hava yönlendirici başlığı sayesinde aynı anda tüm saçı kurutabileceğiniz ürün, kullanıcıları tarafından tavsiye ediliyor. 2200 W güç ile çalışan makinenin fiyatı ise 600 lira olarak satılıyor.

4.Philips Hp8233

Philips HP8233/00 ThermoProtect 2200 W İyonlu Saç Kurutma Makinesi  Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

2200 W güçle çalışan kurutma makinesi 4 farklı fan seviyesine sahip. Vigo başlıklı bu ürün aynı zamanda iyon teknolojisine sahip olduğundan saçlarınızda elektriklenme yapmıyor. Birçok farklı başlığı ve ayarı bulunan bu makinenin fiyatı ise 4.175 olarak yer alıyor.

5.ValeraSwiss Nano 9400 Iyonik

Valera Swiss Nano 9400 SN 9400Y RC 2400 W İyonizerli Saç Kurutma Makinesi  Fiyatları

3 kademeli ısı ayarı bulunan makinenin en dikkat çekici özelliği 3 metre uzun kablosunun dolanmayı önlemek için aldıkları önlem oluyor. Fiyatı 2.500 TL olan bu ürün elektriklenmeyi de önlüyor.

Önerilerimizi nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz