TikTok’ta viral olan temizlik hilesi!

0
260 Okunma

Aynalarda ve camlarda kalan su lekeleri can sıkıcı olabiliyor. Bu görünümü ortadan kaldırmak içinse tonla temizlik malzemesine para ödüyoruz. Oysaki evde bulunan birkaç malzeme ile bu işi kolayca çözebileceğimizi TikTok bizlere gösterdi. Son dönemlerde TikTok‘ta viral olan temizlik hilesinin ne olduğunu merak ediyorsanız haberin devamına göz atın!

tiktok temizlik hilesi

TikTok’ta viral olan temizlik hilesi!

Kendini temizlik ustası olarak tanıtan Riya, su lekeleri çıkarmak için alışılmadık bir şey kullanıyor… pişirme kağıdı. Riya, hack’i internette gördüğünü ve işe yarayıp yaramayacağını görmek istediğini söyledi.

Riya, pişirme kağıdını koparak bir top haline getiriyor ve bu top ile su lekelerinin üzerinden geçiyor. “Bunun gerçekten işe yarayan beş dakikalık el işi tüyolarından biri olması gerekiyordu.” Pişirme kağıdıyla musluğunun ve duş kapağının ekranını siliyor. Lekelerin sihir gibi kaybolmasına şaşıran Riya bu yöntemi herkesle paylaştı.

@sevcankevek

A Harfi İle Başlayan Bir İsim?? #sevcankevek #fyp #keşfetaçıl #5minutecrafts #lifehack #lifehacks #hayathileleri #temizlik #temizlikvideosu #cleanhack #pratikbilgiler

♬ Relaxed everyday loop BGM – Milk

Birçok kullanıcı, sirkenin bu işi daha da iyi yapacağına inandıklarını söyledi. Bir kullanıcı şöyle dedi: “Sirke de gerçekten iyi çalışıyor ve sert bir ovma söz konusu değil.” Bir diğeri, “Beyaz sirke 100 kat daha iyi yapıyor!” dedi.

Temizlik konusunda dünyada çok fazla yöntem ve teknik bulunuyor. Bu deney de oldukça başarılı bir iş çıkarmış gibi görünüyor. Peki siz bu yöntem hakkında neler düşünüyorsunuz? Dener misiniz? Yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz