En iyi bebek kameraları (TOP 5)

0
360 Okunma

Bebeğiniz doğduktan sonra bazı teknolojik ürünlere olan ihtiyacınız artar. Evinizde şimdiye kadar bir termometre bulundurmamış olabilirsiniz. Fakat bebeğiniz doğduktan sonra alacağınız ilk ürünler arasında yer alıyor. Bebek kameraları da tıpkı bunun gibi ilk alınması gerekenlerden. İşte satın alabileceğiniz en iyi bebek kameraları. 

En iyi bebek kameraları

Bebeğinize bakmak için yeterli vaktiniz yok ve onu bir bakıcıya emanet ediyor olabilirsiniz. Bu durumda aklınız sizden ayrı vakit geçiren bebeğinizde kalacaktır. Bebek kameraları ile gün içinde çocuğunuzun nasıl vakit geçirdiğini görebilirsiniz. Eğer büyük bir eve sahipseniz veya bebeğinizle ayrı odalarda uyuyorsanız; geceleri yattığınız yerden bebeğinizin uyanıklık durumunu kolayca öğrenebilirsiniz. İşte satın alabileceğiniz en iyi bebek kameraları

Yoyko Excalibur Dijital Bebek İzleme Cihazı 

Yoyko Excalibur Dijital Bebek İzleme cihazı - en iyi bebek kameraları

Bu kamerayı 360 derece dönebilen yapısı ve özel ekranı sayesinde aracı programa ihtiyacınız olmadan kullanabilirsiniz. Gece görüşü sayesinde geceleri de bebeğinizi izleyebilir, ayrıca 8 farklı ninnisi ile uykuya geçmesini kolaylaştırabilirsiniz. Üstelik bu kamera ile otomatik ortam sıcaklığı göstergesi sayesinde ek bir termometre ihtiyacınız olmayacak.

Motorola MBP482ANXL Dijital Bebek Kamerası

Motorola MBP482ANXL Dijital Bebek Kameras- En iyi bebek kameraları

360 derece döner yapısı ve özel ekranı bulunana bu kamerayı aracı programlar olmadan kullanabilirsiniz. Yaklaşık 300 metrelik alanda görüntü aktarabilen ekranı sayesinde tüm ev ve bahçe ortamlarında kullanıma uygundur. Kızılötesi gece görüşü bulunana kameranın ayrıca 7 farklı renkte gece lambası da bulunuyor.

Invidyo Akıllı Wifi Bebek Kamerası

Invidyo Akıllı Wifi Bebek Kamerası - En iyi bebek kameraları

Akıllı bebek kamerası bebeğinizi sadece görüntülemenize değil onun durumunu öğrenmenize de katkı sağlar. Yüz tanıma teknolojisi ile farklı kişilerin odaya girmesini algılar. Özellikle bakıcıya bebeğinizi emanet ederken yaşadığınız tedirginlikleri ortadan kaldıracak kamera; gün özeti videosu, ağlama ve gülme sürelerini size gün sonunda iletir. Ayrıca isterseniz alarmları açık bırakarak bebeğiniz güldüğünde yada ağlandığında bildirim alabilirsiniz. Akıllı bebek kamerası eğer isterseniz bebeğiniz her güldüğünde onun fotoğrafını çekebilir. 1080p görüntü kalitesi, gece görüşü, sıcaklık sensörü ve 360 derece dönebilen yapısı sayesinde bebeğiniz daima güvende kalır. Invidyo akıllı Wifi bebek kamerası; en iyi bebek kameraları top 5 listesinde tercih edebileceğiniz en iyi kamera.

Evinize teknoloji katacak 10 Xiaomi ürün önerisi

Bebevo VM903 Video Bebek Monitörü

Bebevo VM903 Video Bebek Monitörü - En iyi bebek kameraları

300 metre menzili bulunana bu kamera ile uzun vadeli bir kullanım elde edebilirsiniz. Ses sensörü sayesinde isterseniz bebeğiniz ses çıkarmadıkça kendisini uykuya alır. Gece görüşü, sıcaklık sensörü gibi özellikleri bulunan kamera; 8 farklı müzik ile bebeğinizin uykuya geçmesine de yardımcı olur.

Weewell WMV815 Dijital Bebek İzleme Cihazı

Weewell WMV815 Dijital Bebek İzleme Cihazı - En iyi bebek kameraları

300 metre çekim mesafesi bulunan monitöre ile tüm alanlarda kullanıma uygundur. Ses sensörü ile bebeğiniz ağladığında veya ses çıkardığında otomatik olarak açılır. Isı sensörü sakinleştirici müzikler ve gece görüşü özelliği bulunan kamera ile; beslenme zamanı alarmlarını da kurabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz