Evinize teknoloji katacak 10 Xiaomi ürün önerisi

0
560 Okunma
Xiaomi başucu lambası

Ev eşyaları denilince akla sadece koltuk takımı, halı perde gelmiyor. Artık ev ürünlerinin de birçoğu teknolojik ürünlerden oluşuyor. robot süpürgeler, sensörlü lambalar, hava temizleyiciler gibi birçok ürün evlerde yerini almaya başladı. Farklı markalardan oluşan ürünlerin hayatınızı kolaylaştırabileceği gibi tek bir markaya ait ürünler ile evde bir ekosistem kurabilirsiniz. Bu konuda tercih edeceğiniz markaların başında Xiaomi geliyor. İşte evinize teknoloji katacak Xiaomi ürünler

Robot süpürge

Xiaomi Mi Vacuum Mop 1C 2 in 1 Akıllı Robot Süpürge ve Paspas

Klasik süpürgelerin neredeyse yerini alan, siz kahvenizi içerken evi silip süpüren robot süpürgeler artık neredeyse herkesin evinde var. Uygun fiyatı ve performanslı ürünleri ile Xiaomi robot süpürge ilk tercihiniz olabilir.

Mi Bedside 2 Başucu Lambası

Xiaomi başucu lambası

Yatak odalarında kullanabileceğiniz bu akıllı abajurlar, ayarlanabilir renk sıcaklığı ile odanıza ferah bir hava katacak. Farklı renk seçenekleri olan ve akıllı telefondan yönlendirebileceğiniz başucu lambalarının tasarımı da oldukça şık.

Xiaomi Bt Termometre

Akıllı termometreleri odalarınıza yerleştirerek hem yaz hem kış enerji tasarrufu yapabilirsiniz. Oldukça minimal tasarıma sahip termometreler nem ve sıcaklık değerlerini başarılı şekilde ölçebiliyor. Ayrıca bebek odaları için özel moda sahip.

Xiaomi Mijia Smart Home Hareket Sensörlü Gece Lambası

Hareket sensörü sayesinde çok kullanmadığınız odalar, ara koridorlar için kurtarıcı bu ürün; gece lambası olarak da kullanılabiliyor. Ayrıca karanlık dolaplarınızın içine monte ederek de kullanabilirsiniz.

Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı – Güçlendirici

Eğer büyük bir evde yaşıyorsanız internet bağlantı problemleri kaçınılmaz oluyor. Bunun tek çözümü ise sinyal dağıtıcılar. Bu ürün sayesinde evinizin her yerinde internete yüksek kalitede bağlanabilirsiniz.

Xiaomi Xiaolang Otomatik Damacana Su Pompası

Xiaomi damacana pompası

Damacana otomatik su pompaları, damacana kullanımı oldukça kolaylaştırıyor. Üstelik uzun süre giden şarjı sayesinde kablo veya pil değiştirme gibi sıkıntılarınız da olmayacak.

Xiaomi YoupinDen Sıvı Sabun Dispenseri

Xiaomi sıvı sabun makinesi

Özellikle lavabolarda tercih etmek isteyeceğiniz bu ürün temassız ve otomatik olarak çalışıyor. Hijyen açısından klasik sabunluklara göre bir adım önde olan Xiaomi; otomatik olarak köpük sıvı sabun sunabiliyor.

Xiaomi Mijia Şarjlı Tüy Temizleme Makinası

Xiaomi tüy temizleme cihazı

Kıyafetlerinizin daha uzun ömürlü olması için tüy temizleme makinasını edinebilirsiniz.

Xiaomi Xiaoda Sensorlu Otomatik Su Tasarruf Cihazı

xiaomi su tasarruf cihazı

Nerdeyse bütün musluklar ile uyumlu su tasarruf cihazı; sensörü sayesinde fazla su tüketiminin önüne geçiyor.

Mi TV Stick Android TV Media Player

Televizyonda daha keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak Mi TV; tüm televizyonlar ile uyumlu çalışmaktadır.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz