En iyi belge tarama uygulamaları

0
836 Okunma

Belge tarama uygulamaları özellikle evden çalıştığımız son dönemlerde daha çok ihtiyacımız olan uygulamalardan biri haline geldi. Bizler de bu içeriğimizde sizlere en iyi belge tarama uygulamalarını derledik.

Adobe Scan

En iyi belge tarama uygulamaları listemizin ilk sırasında Adobe Scan yer alıyor. Kullanımı tamamen ücretsiz olan bu uygulama belgeleri otomatik olarak hızlı bir şekilde yakalar, kırpar ve yeniden ayarlar. Adobe Scan ayrıca, tarama sırasında kolayca geçebileceğiniz ek tarama modlarına (Beyaz Tahta, Form ve Kartvizit) sahiptir. Örneğin Kartvizit ile kartvizitleri tarayabilir ve ayrıntıları Kişiler uygulamasına kolayca ekleyebilirsiniz.

Microsoft Lens

en-iyi-belge-tarama-uygulamalari-2

Office Lens uygulaması ile belge ve beyaz tahtalardaki yazıları kolayca tarayabilir, kırpabilir ve görüntüyü düzenleyebilirsiniz. İçerikleri PDF, Word, PowerPoint dosyası şeklinde kaydedebilir ayrıca görüntüleri OneNote ya da OneDrive‘a aktarabilirsiniz.

iPad veya iPhone ile nasıl belge taranır?

Scan Hero

en-iyi-belge-tarama-uygulamalari-3

En iyi belge tarama uygulamalarından biri olan Scan Hero ile yazılı, basılı veya grafik malzemesi dahil olmak üzere, anında tarama ve baskı yapabilirsiniz. Ayrıca bu uygulama ile taradığınız içeriklere şifre ekleyip gizleyebilirsiniz.

CamScanner

en-iyi-belge-tarama-uygulamalari-4

CamScanner ile makbuzları, notları, resimleri, faturaları, kartvizitleri veya diğer belgeleri tarayabilirsiniz. Ayrıca bunları PDF veya JPEG biçiminde dışa aktarabilirsiniz.

Tiny

en-iyi-belge-tarama-uygulamalari-5

En iyi belge tarama uygulamaları listemizin son sırasında yer alan Tiny, 96 dilde OCR metin tanıma özelliğine sahip. Tamamen ücretsiz olan uygulama ile 60 saniyeden daha kısa sürede belgenizi tarayıp kaydedebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz