En iyi ev tipi dikiş makineleri (2022)

0
541 Okunma
en iyi dikiş makineleri

Hobileriniz arasında dikiş dikmek varsa ya da bir makineye ihtiyaç duyuyorsanız, doğru makine seçimi konusunda zorlanabilirsiniz. Piyasada birbirinden farklı fiyat ve özellikte ürünler yer alıyor. Dikiş makinesi satın alırken dikkat etmeniz gerekenleri daha önce paylaşmıştık. Yazımıza buradan ulaşabilirsiniz. Nasıl bir makineye ihtiyacınız olduğuna karar verdiyseniz sıra satın alma işleminde. İşte başlangıç seviyesi için satın alabileceğiniz en iyi dikiş makineleri.

Satın alabileceğiniz en iyi dikiş makineleri

Bütçe aralığı oldukça geniş olan bu alanda yüzlerce çeşit ve özellikte makine ile karşılamanız mümkün. Sizler için ilk aşamada ev içerisinde hemen her çeşit kumaşı dikebileceğiniz makineleri listeledik.

Kiwi KWS-3071 Dikiş Makinesi

En iyi ev tipi dikiş makineleri

Uygun fiyatlı ürünleri ile ön plana çıkan kiwi markası; dikiş makinesi seçeneği ile karşımızda. 16 farklı desende dikiş dikmenize imkan tanıyan bu ürün; ilik, düğme açımını pratik adımlar ile yapıyor. Ayrıca farklı hız ayarları ve dikiş şekilleri sunan makinin geri dikme özelliği de mevcut. Led aydınlatmalı makine ile hemen her kumaşınızı iğne değiştirerek dikebilirsiniz.

Singer 3223R Ev Tipi Dikiş Makinesi

En iyi ev tipi dikiş makineleri

Singer markasının en pratik ve düşük seviye modellerinden olan makine; birçok farklı desen ve dikiş seçeneğine sahip. Farklı iğneler ile farklı kumaşlar dikebileceğiniz makinede ilik açma gibi işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Geri dikiş, led aydınlatma gibi özellikleri bulunan makinenin farklı renk seçenekleri de mevcut.

Singer Brilliance 6160 Dikiş Makinası

En iyi ev tipi dikiş makineleri

Daha gelişmiş dikiş fonksiyonlarına ihtiyaç duyan kişiler için geliştirilmiş bu model, bilgisayarlı ayara sahip. Ekran üzerinden birçok çeşit dikiş modeli ve farklı ayarlama seçebileceğiniz makine; en gelişmiş ev tipi dikiş makinelerinden. Otomatik iplik takma, nakış gibi farklı imkanlar sunan makinenin; ilik açma fermuar ve düğme dikme gibi seçenekleri de bulunuyor.

Pfaff Smarter 150S Dikiş Makinesi

En iyi ev tipi dikiş makineleri

Dikiş makinesi konusunda ünlü markalar arasında olan Praff, ev tipi modeli ile kolay dikiş imkanı sunuyor. Ergonomik yapısı ile 23 farklı dikişin yanında düğme ve recme gibi dikişleri de bulunan makine ayrıca overlok dikişi özelliğine de sahip.

Janome 3022 Dikiş Makinesi

En iyi ev tipi dikiş makineleri

Önceki modellere göre daha gelişmiş olan bu makine, ev tipi en gelişmiş makinelerden bir tanesi. 23 farklı desende dikiş, otomatik ilik açma ve farklı dikiş adım ayarları bulunan makine; uzatma tablası ile dikiş konforunuzu arttırıyor. Her türlü kumaşı dikebilen ürün, otomatik masura sarma, otomatik hız ayarı gibi özelliklere sahip.

Dikiş makinelerinin detaylı bilgilerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz