En iyi fantastik K-Drama önerileri

0
282 Okunma

K-Drama yani Kore dizileri tüm dünyada ilgi ile izleniyor. Yayınlanan Kore dizileri dizi-film platformlarında da ilgi ile takip ediliyor. Her kategoride yayınlanan dizilerden en çok dikkat çekeni ise fantastik konulu olan yapımlar. Bu dizilerin senaryoları izleyiciyi kendine öyle bir bağlıyor ki tüm bölümleri bir kerede izlemek mümkün hale geliyor.

Biz de bugün fantastik konulu olan Kore dizisi önerilerini sizin için hazırladık. Listede bulunan dizilerin her biri dikkatleri üzerine çekecek nitelikte. Fantastik konulu Kore dizilerini konuları ve fragmanları ile birlikte listeledik. Hazırsanız başlayalım…

Fantastik konulu K-Drama önerileri

  • Death’s Game 

KONUSU: Dizi, kendi canına kıymaya çalıştığı için ceza olarak 13 defa yaşam ve ölüm dengesine giren bir adamın yaşadıklarını anlatıyor. 8 bölümden oluşan dizinin IMDb puanı ise 9,0 olarak görülüyor.

  • The Master’s Sun

KONUSU: Dizi, hayaletleri görme yeteneğine sahip bir kadının yaşadıklarını konu alıyor. 17 bölümden oluşan dizinin imdb puanı ise 8.3 olarak görülüyor.

  • My Roommate is A Gumiho

KONUSU: Dizi, insan olmak için insan enerjisi toplayan dokuz kuyruklu bir tilkinin yaşadığı olayları anlatıyor. Dokuz kuyruklu tilki, bir gün değer verdiği bir boncuğu kaybeder. 16 bölümden oluşan dizinin imdb puanı ise 8,1 olarak görülüyor.

  • Goblin

KONUSU: Dizi, bir goblin olarak yaşayan ve sevdiği birçok insanın ölümüne şahit olan bir adamın yaşadıklarını konu alıyor. 16 bölümden oluşan dizinin imdb puanı ise 8.9 olarak görülüyor.

  • Tale of the Nine Tailed

KONUSU: Dizi, dokuz kuyruklu bir tilki ile bir insanın yaşadıklarını anlatıyor. 16 bölümden oluşan dizinin imdb puanı ise 8.3 olarak görülüyor.

 

Fantastik konulu K-Drama öneri listemiz bu şekilde. Peki siz listemizde bulunan dizileri daha önce izlediniz mi? En çok hangi kategoride dizi izlemeyi seviyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

Dizi ve film önerileri için Pembe Teknoloji sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz