2020’nin en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları

0
1.371 Okunma

Sosyal medya hesaplarınızda paylaştığınız fotoğrafları güzelleştirmek ve fark yaratmak için 2020’nin en iyi 7 fotoğraf düzenleme uygulamalarını sizler için derledik. Android ve iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulamalara ve özelliklerine bir göz atalım.

VSCO

Kolay uygulanabilen efektleri sayesinde VSCO oldukça popüler ücretsiz bir uygulama. Doğal görünümlü efektler sunan VSCO, geniş fotoğraf düzenleme arayüzü ve kaliteli filtreleri ile İnstagram’a alternatif olarak çıkmıştı. Bir kaç özelliğinden bahsedecek olursak; VSCO filtrelerinin büyük bir kısmı ücretsizdir, 10 ücretsiz VSCO ön ayarı vardır daha fazlası için sizden yıllık abonelik ücreti talep edilir. Fotoğraf düzenlemenin yanı sıra düzenlediğiniz fotoğrafları VSCO profilinizde paylaşabilirsiniz.

Flickr

Birbirinden farklı özellikleri ile kullanıcılarına benzersiz deneyimler yaşatan Flickr, milyonlarca fotoğrafa ve milyonlarca tutkulu fotoğrafçı grubuna ev sahipliği yapmaktadır. 1000 fotoğrafa kadar ücretsiz arşiv yapabilmenize olanak tanır.

Hypocam

Siyah beyaz fotoğraf denince akla gelen ilk uygulamalardan olan Hypocam yalnızca tek renkli fotoğrafçılık için geliştirilmiştir. Yerleşik haber beslemesiyle her zaman en son haberler ve siyah-beyaz fotoğrafların en iyi seçimlerinden haberdar olabilirsiniz.

Picsart

Eğlenceli fotoğraflar düzenlemek isteyenler için Picsart, içerisindeki onlarca efekt ve filtrelerinin yanı sıra kullanım kolaylığı ve zengin düzenleme araçları sayesinde gayet başarılı bir ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Fotoğraf düzenlemenin yanı sıra GİPHY animasyonlu çıkartmalar ile videolarınızı da düzenleyebilirsiniz.

Afterlight 2

Afterlight, fotoğraf düzenleme uygulaması ile kaliteli filtreler, gerçek film dokuları ve hassas düzenleme işlemleri yapılmaktadır. Gerçek 35mm film kullanılarak hazırlanmış ışık sızmaları ve rötuş yapabilme özelliğine sahip uygulamayı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Polarr

Polarr, kendi estetiğinizi yaratmanız ve başkalarıyla paylaşmanız için kolay fotoğraf düzenleme uygulamalarından biridir. Seçici renkler ve kaplamalara sahiptir. Stilleri başkalarıyla paylaşmak için QR ve kısa kodlar oluşturmanıza imkan sağlar.

Snapseed

Google tarafından geliştirilmiş mobil fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Ücretsiz verdiği filtreler ile göze çarpan Snapseed, çok detaylı bir paneli ve kullanışlı ara yüzü ile inanılmaz özellikler sergilemektedir. Uygulama, fotoğraflarda keskinliği ve canlılığı ayarlamak için filtreler sunar, fotoğrafları döndürebilir ve kırpabilirsiniz. Bunun dışında düzeltme fırçası, parlaklık filtreleri ve süsleme filtresi yanında fotoğraf çerçeveleri ve aydınlatma efektleri de var.

#Evdekal neşeli kal: Pandemide can sıkıntısına birebir uygulama

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz