#Evdekal neşeli kal: Pandemide can sıkıntısına birebir uygulama

0
89 Okunma

Koronavirüs tedbirleri nedeni ile sosyal hayattaki faaliyetlerimizin çoğuna ara verdik. Alıştığımız düzenden farklı olarak ev hayatı çoğumuzun canını sıkmaya başladı bile. Hem ailenizle vakit geçirmek hem de #Evdekal sloganına destek olmak için size bir sayfa önerimiz var!

Mollie Makes , aslında bir yaşam tarzı dergisi. Hem web sitesi hem de Instagram üzerinden evde yapabileceğiniz bir çok aktiviteyi sizler için paylaşıyor. Üstelik bu ürünler ile evinize yeni bir renk kazandırabilir, sevdiklerinize hediye edebilir veya kendi ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Hem siz hem de eşiniz ve çocuklarınız ile birlikte yapabileceğiniz bir çok barındıran barındıran bu hesabın bir de YouTube hesabı bulunuyor. Bu sayede elde edebileceğiniz bu ürünler için boyut fikir verirken aynı zamanda nasıl yapacağınızı da öğrenebiliyorsunuz.

Dekoratif kaşıklarımızı birlikte yapıyoruz!

İçerisinde kendi içinde yürütüldüğünde Mollie Aşağıdaki sayfadan elde edebilirsiniz. Siteden aldığımız bir tarifi örnek olmasıyla paylaşacağız. Hadi gelin bu hafta sonu birlikte kaşıklar yapalım!

Gerekli malzemeler 

  • Yumuşak kil
  • Şekillendirme yapabileceğiniz bıçak
  • Porselen boya
  • Boyamada kullanabileceğiniz servis
  • Fırın kağıdı

Öncelikler kaç adet kaşık yapmak istediğinize ve boyutlarına karar verin. Elinizdeki kili parçalara bölerek bir tanesi yuvarlar uzun bloklar oluşturun

Daha sonra yaptığınız yuvarlak toplar ve uzun blokları birleştirerek, yuvarlak bloğunuzun bir kaşık kaşık yakalamaya çalışın.

Yağlı kağıt sererek pişirin ve 110 derece yarım saat civarı pişirin.

Pişirdiğiniz ürünleri bir süre soğumaya bırakın.

Soğuma gerçekleştikten sonra kaşıklarınızı kendi zevkinize göre boylanabilir.

 

Mollie Makes Instagram , YouTube hesaplarına buradan ulaşabilirsiniz. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz