En iyi hamilelik uygulaması önerileri

0
182 Okunma

Akıllı telefonlarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz en iyi hamilelik uygulamalarını sizin için listeledik.

Hamilelik uygulaması önerileri

Teknoloji artık hayatımızın her alanında yer alıyor. Çeşitli mobil uygulamalar ise günlük yaşamda bizlere kolaylık sağlıyor. Biz de bugün hamilelik döneminde kullanabileceğiniz uygulama önerilerini listeledik.

  • WebMD Pregnancy

WebMD Pregnancy uygulama

Listemizin ilk sırasında WebMD Pregnancy uygulaması yer alıyor. Uygulama yalnızca IOS kullanıcılara hitap ediyor ve App Store’dan ücretsiz bir şekilde indirilebiliyor. Uygulama ile hamilelik döneminizi rahatlıkla takip etmeniz mümkün.

Uygulamayı App Store’dan indirmek için tıkla. 

  • Pregnancy App & Baby Tracker

Pregnancy App & Baby Tracker uygulaması

Listemizin ikinci sırasında ise Pregnancy App & Baby Tracker uygulaması yer alıyor. Uygulama Play Store’dan ücretsiz bir şekilde indirilebiliyor.

Uygulamayı Play Store’dan indirmek için tıkla. 

  • Ovia Pregnancy & Baby Tracker

hamilelik uygulaması

Listemizin sonunda ise Ovia Pregnancy & Baby Tracker uygulaması yer alıyor. Uygulama IOS ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda kullanılabiliyor. Ücretsiz olarak kullanıma sunulan uygulama hamilelik dönemi takibinde oldukça başarılı. Aynı zamanda kullanıcılara bebek anotomisi gelişimi menüsü de sunuluyor. Uygulama içerisinde bebek sağlığı ile ilgili makaleler de mevcut.

Uygulamayı App Store’dan indirmek için tıkla. 

Uygulamayı Google Play Store’dan indirmek için tıkla.

 

Hamilelik takibi için önerilerimiz bu şekildeydi. Peki siz hamilelik takibi için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz