iOS 16.4 Yeni emojilerle karşınızda

0
317 Okunma

Apple, yeni iOS 16.4 güncellemesinin yanı sıra macOS (sürüm 13.3), iPadOS (sürüm 16.4) ve watchOS’un (sürüm 9.4) yeni sürümlerini yayınladı. Yeni güncelleme birkaç değişiklik getiriyor ve şovun öne çıkan özelliği, tamamen mesajlaşmayı seviyorsanız bir dizi yeni emoji. iOS 16.4 ile gelen yeniliklere bir göz atın.

iOS 16.4 şimdi indirilebilir

Yeni iOS 16.4 güncellemesi, diğer seçeneklerin yanı sıra yeni renkli kalpler, yeni el hareketleri, Wi-Fi logosu , katlanır bir yelpaze ve bir flüt dahil olmak üzere 21 yeni emoji sunuyor. Ayrıca kaz, geyik, eşek ve denizanası gibi yeni hayvan seçenekleri de elde edersiniz. Sih dinini onurlandırmak için ‘ Khanda ‘ sembolü de var.

Hücresel aramalarda ortam seslerini kesmek ve net sesli aramalar sağlamak için yeni Ses İzolasyonu özelliği kullanıma sunuldu. Hava Durumu uygulaması artık haritalar için VoiceOver desteğine sahiptir. Fotoğraflar uygulamasındaki Kopyalar albümü artık iCloud Paylaşılan Fotoğraf Kitaplığı’ndaki kopyaları kontrol edebilir, böylece albümler dağınık olmaz.

iOS 16.4 Yeni emojilerle karşınızda

Web uygulaması bildirimleri artık ana ekranda görünecek ve en ufak bir ışık veya flaş efekti olduğunda videoyu karartan yeni bir Erişilebilirlik ayarı var. Artı, Görsel Arama özelliği artık Güney Afrika’da kullanılabilir.

Birkaç hata düzeltmesi de var. Ebeveynlerin cihazlarında ” Satın Almak İçin Sor ” isteklerinin gösterilmemesine ilişkin sorun için bir düzeltme var. Ayrıca, Matter uyumlu termostatların Apple Home’a ​​bağlandığında yanıt vermemesine neden olan sorunları da çözer. Crash Detection, iPhone 14 ve 14 Pro Max’te daha da geliştirildi.

iOS 16.4 güncellemesi şu anda kullanıma sunuluyor ve bunu Genel altındaki Yazılım Güncelleme ayarlarına giderek edinebilirsiniz. Güncellemeyi alıp almadığınızı bize bildirin ve en çok beğendiğiniz yeni emojiyi aşağıdaki yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz