En iyi not alma uygulamaları

0
98 Okunma

Not alma uygulamaları telefon ve tabletler için çok önemli. Bu uygulamalar sayesinde alınmak istenen notlar kısa sürede telefon veya tablet üzerinde kaydedilmiş oluyor. Özellikle ders çalışırken çok daha faydalı olan bu uygulamaları listeledik.

Not alma uygulaması önerileri

Not alma uygulaması kullanırken yanınızda kağıt veya kalem bulundurmak zorunda değilsiniz. Defterimi veya ajandamı bir yerde unuttum sorunu da ortadan kalkmış oluyor. Almış olduğunuz tüm notlar telefon veya tablet içerisinde yer alıyor.

  • Squid

Squid, kullanışlı uygulamalar arasında yer alıyor. Görünümü tıpkı bir deftere not alıyormuş gibi duruyor. Aynı zamanda resim ekleme de yapılabiliyor. Uygulama içerisinde aldığınız notları PNG, JPEG veya PDF formatında dışarıya aktarabilirsiniz. Uygulama içerisinde alınan notları birçok seçenek ile paylaşmak da mümkün. Tüm bu özellikleri ile uygulamanın daha pratik ve tercih edilebilir olduğunu söyleyebiliriz.

Uygulamayı Play Store’dan indirmek için tıkla.

  • Evernote

Evernote, uygulaması ile düzenli olarak not tutmak mümkün. Uygulama içerisinde not tutma işlemi yaparken yazıların istediğiniz bölümlerini kalınlaştırabilir, altını çizebilir veya farklı işlemler uygulayabilirsiniz. Uygulama, maddeleme ile yapılacaklar listesi hazırlamanızı kolaylaştırıyor. İster el yazısı ile isterseniz ses ile not almak da mümkün. Uygulamayı IOS ve Android cihazlardan kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Uygulamayı App Store’dan indirmek için tıkla. 

Uygulamayı Play Store’dan indirmek için tıkla. 

  • Microsoft OneNote

Microsoft tarafından geliştirilen uygulamanın arayüzü rahat bir kullanım sağlıyor. Uygulama içerisinde birden fazla kişi de çalışabiliyor. El yazısı ile istediğiniz notları da alabilirsiniz. Yaptığınız çizimleri kolay bir şekilde kaydederek istediğiniz kişiler ile paylaşabilirsiniz.

Uygulamayı Play Store’dan indirmek için tıkla.

Uygulamayı App Store’dan indirmek için tıkla.

Not alma uygulaması önerilerimiz bu şekildeydi. Peki siz telefon veya tabletinizde hangi not alma uygulamasını kullanıyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz