En iyi regl takip uygulaması önerileri

0
1.199 Okunma

Teknoloji hayatımızın her alanında yer alıyor ve vazgeçilmez hale geldi. Akıllı telefonlarımızda bulunan mobil uygulamalar işlerimizi kolaylaştırıyor. Mobil uygulamalar arasında kişisel asistan olarak sunulan sağlık uygulamaları da yer alıyor. En çok kullanılan sağlık uygulamalarının başında ise regl takip uygulamaları geliyor. Peki en iyi regl takip uygulaması hangisi? En iyi regl takip uygulaması önerilerini listeledik.

Regl takip uygulaması önerileri

Takvim üzerinden hesaplamak, tarihleri not tutmak vs. bunlar artık çok eskide kalmış yöntemler. Akıllı telefonlarda olan uygulamalar ile periyodik dönemler düzenli olarak takip edilebiliyor. Aynı zamanda uygulamaların bir çoğu size tavsiyelerde bulunabiliyor. Peki regl takip uygulamaları özellikleri neler? Listemizde o uygulamalar ve özelliklerine yer verdik.

Pepapp

regl takip uygulama önerileri pepapp

Uygulama, “Türkiye’nin ilk dijital kadın asistanı” sloganı ile yola çıkmıştır. Üç farklı seçenekte uygulamayı kullanmanız mümkün. Bu seçenekler regl takibi, hamile kalmak ve hamilelik takibi. Uygulamanın en sık kullanılan seçeneği ise regl takibidir. Uygulama, beslenmeden bakıma birçok konuda tavsiyelerde de bulunmaktadır. App Store ve Google Play Store’da ücretsiz olarak kullanıma sunulan uygulamanın premium üyeliği de mevcut.

Flo

regl takip uygulaması Flo

Uygulama, kolay kullanımı ve faydalı özellikleri ile öne çıkıyor. App Store ve Play Store’da ücretsiz olarak kullanıma sunulan uygulama, yapay zeka kullanılan ilk regl takip uygulamasıdır. Yapay zeka destekli uygulama, kadın sağlığına ilişkin önemli bilgileri de içermektedir. Uygulama, üç şekilde kullanılabiliyor. Bunlar; sağlık durumu kontrolü, doğum kontrolü, hamile kalma ve gebeliği takip etme. Arayüz tasarımı basit olan uygulama, iki farklı bölümden oluşuyor. Günlük regl takibinin yanı sıra döngü geçmişi de görülebiliyor.

Clue

regl takip uygulaması clue

Uygulama, estetik tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Uygulama içinde bulunan tek bir grafik üzerinden regl döneminizi, doğurganlık zaman aralığını ve PMS günlerini görebiliyorsunuz. Ruh hali ve çeşitli semptomları da uygulama içerisine kaydetmek mümkün. Uygulama, kaydettiğiniz verileri analiz ediyor ve sizi bilgilendiriyor. Uygulamaya tam erişim için aylık ve yıllık üyelik seçenekleri bulunuyor. Uygulamayı App Store ve Play Store‘dan indirebilirsiniz.

Peki siz telefonunuzda hangi regl takip uygulamasını kullanıyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz