2022’nin en iyi saç düzleştiricileri

0
1.133 Okunma

Yeterli düzeyde kişisel bakım aleti sizi hem kuaför masrafından hem de kaybettiğiniz zamandan kurtarır. En hızlı saç şekillendirme işlemlerinden biri olan düzleştirme için çok çeşitli ürünler yer alıyor. Eğer günlük bakım gerektiren bir saç tipiniz varsa iyi bir saç düzleştirici satın almalısınız. 2022 yılının en iyi düzeştiricileri olmaya aday modelleri listeledik. İşte satın alabileceğiniz en iyi düzleştiriciler.

En iyi saç düzleştiricileri

Evde kullanabileceğiniz kişisel bakım aletleri kolay kullanım ve pratikliği ile ön plana çıkmalı. Dakikalarca ısınmayan ve hızlı düzleştirme yapamayan cihazlar avantajdan çok dezavantaj olabilir. Hızlı ısınma ve diğer özellikleri ile öne çıkan 5 düzleştiriciyi sizler için listeledik.

Dyson Correla Saç Düzleştirici

16 saniye gibi kısa sürede ısınan bu makine, saçları yıpratmayan özel yapısı ile tercih edebileceğiniz en iyi ürün. Bir ömür kullanabileceğiniz bu düzleştirici kablosuz yapısı ile kullanım kolaylığı sağlıyor. Akıllı ısı kontrolü ve esnek plakaları olan Dyson düzleştiricinin fiyatı muadillerine göre biraz yüksek.

Babyliss ST397E Sleek Control 235 Saç Düzleştirici

en iyi saç düzleştiriciler babyliss

Saç düzleştirici denilince akla gelen markalardan bir tanesi de BABYLISS. Yıllardır kanıtlanmış başarısı ile ürünler sunan markanın bu modeli 15 saniyede ısınıyor. Özellikle kalın ve uzun saçlarınızı hızlıca düzleştirebilen geniş kasası ile öne çıkan ürün; 6 farklı ısı ayarına sahip.

Rowenta Row SF4532 Liss&Curl Keratin Shine Saç Düzleştirici

 

Rowenta, kişisel bakım aletlerinde başarılı olan markalardan bir tanesi. Saçı yıpratmayan özel plakaları aynı zamanda elektriklenmenin de önüne geçiyor. Bu ürün ile saçlarınızı düzleştirmenin yanı sıra mükemmel bukleler de yapabilirsiniz.

Remington S5525 PRO-Ceramic Extra Saç Düzleştirici

en iyi saç düzleştiriciler

15 saniyede ısınma hızı ile her daim kullanıma hazır olan düzleştirici seramik plakalara sahip. Döner kablo, plaka kilit sistemi ve otomatik kapanma gibi özellikleri bulunan bu ürün, yumuşak ve esnek plakası sayesinde saçlarınıza zarar vermiyor.

Philips BHS520/00 Saç Düzleştirici

30 saniye de ısınan bu ürünün 12 farklı sıcaklık seviyesi var. ThermoShield Protect Teknolojisi kullanan düzleştiricinin plakaları seramik ve otomatik kapanma özelliğine sahip.

Gelişen teknolojiler ile her geçen yıl yeni ürünler karşımıza çıkıyor. 2022 yılı için en iyi saç düzleştiriciler listemizi yeniledik. Senin hayalindeki saç düzleştirici hangisi?

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz