En iyi yeni 4 film fragmanı!

0
449 Okunma
En iyi yeni film fragmanları

Mükemmel bir film fragmanı düzenlemek zor bir iştir. Filmin ana noktaları ve önemli anları hakkında çok fazla bilgi vermeden seyirciyi heyecanlandırmak için yeterli entrika olmalı! Eğer aksiyon, korku, komedi filmlerini seviyorsanız, aşağıdaki en son görülmesi gereken en iyi fragmanları inceleyin!

Slice

 

Bir pizza kuryesinin teslimat sırasında öldürülmesinin ardından yaşanan absürt ve ürkütücü olayları konu alan korku ve komedi filmi “Slice”ın merakla beklenen ilk fragmanı yayınlandı. Dehşet-komedi kategorisindeki Slice adındaki filmin oyun kadrosu oldukça fantastik!Sinema sektöründe fazla deneyimli bir isim olmayan Austin Vesely bu filmle birlikte ilk uzun metrajına ve senaryosuna imza atıyor.  Zazie Beetz ( Atlanta,  Deadpool 2 ), genç rap sanatçısı Chance the Rapper ,İlk Arınma Gecesi”nin yıldızı Y’lan Noel, yakın zamanda “Yakalandın!” filminde karşımıza çıkan Emmy adayı Hannibal Buress, Rae Gray, Katherine Cunningham, Marilyn Dodds Frank, Will Brillve Paul Scheer gibi isimler yer alıyor.  Stranger  Things aktörü Joe Keery (daha iyi Steve “Baba” Harrington olarak da bilinir.) filmde, komedi gazileri Hannibal Buress ve Paul Scheer ile birlikte – ikincisi, treylerin en iyilerinden birine sahip. 

Outlow King

 

Hold the dark

 

 

Hold the Dark, yönetmenliği Jeremy Saulnier tarafından gerçekleştirilen ve William Giraldi’nin aynı adlı eserinden Macon Blair tarafından uyarlanan 2018 çıkışlı Amerikan yapımı bir gerilim filmi.Bu Netflix gerilim filmi, aktör Jeffrey Wright’ı, Westworld’den Alaska vahşi doğasına götürüyor. Genç bir çocuğun kayboluşunu izleyen acımasız olaylar zinciri hakkında bir hikayeyi anlatıyor. Wright, altı yaşındaki çocuğu uzak bir Alaska köyünden alan kurt paketini bulmakla görevli bir doğa bilimcisini oynuyor. Daha sonra, Alexander Skarsgård’ın canlandırdığı travma geçirmiş bir asker olan çocuğun babasının geri dönüşüyle ​​savaşmak zorunda kalıyor. Fragman, filmin ham, ilkel temalarını iletmek için iyi bir iş çıkarmış ve bazı akılda kalıcı görüntüler sunuyor.

Freaks

Bu filmin ilk fragmanı, hayal gücümüze çok şey katıyor. Fazlasıyla ilgi çekici film, babasının koruyucu ve paranoyak kontrolünden kaçtıktan sonra garip, tehditkâr ve gizemli yeni bir dünyayı keşfeden cesur bir kızı anlatıyor. Bu, bir tür eğilimli psikolojik bilim olarak tanımlanıyor. Genç aktris Lexy Kolker, Emile Hirsch, Bruce Dern ve Grace Park’ı içeren etkileyici bir toplulukla birlikte filmin baş karakterini canlandırıyor.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz